日本鐵道情報及旅遊交流區(08)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
因為第一日東京上札幌用左8個鐘佢唔鍾嘉

坐內陸機囉

8小時的確幾惡頂

腰骨痛

所以得閒去下廁所鬆下腰骨

我遲d諗住東京上松本城快閃半日
諗住super azusa一程過,但成3小時真係咪搞
新幹線去長野轉shinano算

Super Azusa正喎

未有E353
交下功課

坐內陸機囉

8小時的確幾惡頂

腰骨痛

所以得閒去下廁所鬆下腰骨

我遲d諗住東京上松本城快閃半日
諗住super azusa一程過,但成3小時真係咪搞
新幹線去長野轉shinano算

Super Azusa正喎

未有E353

12月頭投入服務喇
我琴晚由新青森返青森
見到架resort唔知乜 我見人上我跟住上
我想問如果有人查飛係咪要罰錢?
就算我拎住張JR East Pass
我琴晚由新青森返青森

技術上有啲踩界
我琴晚由新青森返青森

你應該講緊resort白神號
用pass唔駛畀錢,同埋青森到新青森呢段好似只需畀車費就得,唔駛額外加錢

正常wor. 坐飛機已經坐左5粒鐘

所以下次自己去
請問JR東日本鐵路周遊券(長野、新潟地區)呢張pass可唔可以搭北陸新幹線同成田特快果陣預早劃位?
請問JR東日本鐵路周遊券(長野、新潟地區)呢張pass可唔可以搭北陸新幹線同成田特快果陣預早劃位?

你問既野官網已經答左你

你問既野官網已經答左你

thx
咁到時換pass果陣先劃位都ok嗎?

你問既野官網已經答左你

thx

當然可以

你問既野官網已經答左你

thx

當然可以

唔該晒
https://news.yahoo.co.jp/byline/iharakaoru/20171015-00076914/
服役28年 西鉄唯一特急車8000形正式引退
https://news.yahoo.co.jp/byline/iharakaoru/20171015-00076914/

28年車齡唔算好舊姐
如果西鐵肯做翻新,抽車可以用多十幾年

28年車齡唔算好舊姐

連部旅人都退埋?
黎緊想東京入大阪出or相反 點樣最抵?定係分開2次去
黎緊想東京入大阪出or相反 點樣最抵?定係分開2次去

有得揀就分開啦, 計到最抵畀你打卡?
我琴晚由新青森返青森

你應該講緊resort白神號
用pass唔駛畀錢,同埋青森到新青森呢段好似只需畀車費就得,唔駛額外加錢

28年車齡唔算好舊姐

連部旅人都退埋?

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞