【I/A】 鈴蘭之劍 (10) 岡山易改本性難移, 又出新武器引人課金, 緋紅已到尾聲, 來緊好似係法皇國故事

514 回覆
5 Like 1 Dislike
理論上國際服開時, 逆塔排名會好打D 因為人多, (逆塔而家未開)。不過進度慢角色少D,所以你要預 一開始石頭 係迫住抽舊既角色。同埋唔見有得買石頭號, 者係一開波少緊300抽。
國際係米冇中文...
補充一下
逆塔而家問題係 入95%以上排名基要成80萬分以上,相比人多既陸服只要 35萬分左右就95%,所以係易D 取得 額外
300石 (= 2抽) 和
50張 武器卷 (95% 有200張, 90% 只有150張, 200 換一個)

如果本身就唔打算買石頭號 (淘b只係十幾蚊), 咁開國際服玩其實都OK。 否則每月2場逆塔計, 每月可以比較易地賺多4抽, 只要玩夠75個月就可以追到300抽既差距, 之後就開始肥肥 (假如那時重係 咁人多 咁易打) 。當然還有50張武器卷都有佢既價值
有架, 我有個國際服分身轉過
收工睇睇初始號
免費石係咪都係拎黎抽
抽邊個池
商店有咩係必買

新手抽新池(伊斯特拉),算係強化版科爾,開荒唔錯
商店用石嘅無野必買
用幣/粉/聲譽換嘅資源就掃晒啲彩色資源/你缺嘅資源
新角抽到5星…暗改有啲不爽
屈機
【技能修復情況補充說明】
󠀠
親愛的鈴蘭之劍團長:
󠀠
在修復角色伊斯特拉個性技能「獵魔」中「根據魔法護盾值獲得物攻加成」會異常超過護盾上限的問題後,我們關注到了很多團長的進一步反饋與建議。
由於問題的嚴重性,我們盡快進行了修復,但也確實影響了角色在極端情況下的攻擊力和傷害體現,進而影響了團長的戰鬥體驗。
為了確保角色的手感與大家的預期相符,我們會調整伊斯特拉個性技能中附加在物攻上的「魔法護盾」數值,從25%上調至35%。
󠀠
另外,關於角色塔埃爾的「書卷」拾取相關問題,我們也獲知了大家的意見,並從保障團長體驗的角度重新進行了討論,最終決定回調所有相關問題的修改,保證他的使用體驗與修復前一致。
󠀠
上述兩項調整將在10/31正式實裝。
󠀠
我們還關注到社群內有一些來自測試服的資訊洩露,希望團長理解,測試服的內容到正式服之間會經歷多次打磨調整,測試服的角色數據只是中間版本,角色的最終數據還請以正式服的實際效果為準。
󠀠
最後為近期較多遊戲bug的情況致歉,也非常感謝團長們的建議。
我們十分在意團長的每一個反饋,在核查問題後都會盡快安排修復,只是不同問題的修復邏輯和復雜程度不同,修復時間也會有所分別。
󠀠
再次感謝團長一路以來的陪伴與支持。
下個重逢池 帕姐同露露 cp 值都高
兩隻都無嘅可以抽下
階段性勝利
但要等到31號先實裝,係要撚啲玩家一鑊
過埋今期逆塔
會唔會等小姐頭好d?
理論上係好啲,但唔知等到幾時,搭隻泰登/伊奇你都唔知抽唔抽好

不如趁呢個重遇pool兩隻都T1角,加深個box好過,兩隻都有用
收到
同我沒關係

繼續等

買咗跟住抽左30下 抽到三隻ss
有冇建議畀下小弟
翠 跑2或4星
伊斯 跑3-5星
歌洛跑3/5星

其餘3隻唔洗跑星
已經點爆綠職魔攻天賦了
我建議你買定保險, 你今年既運氣已經用曬
咁快
我重點緊加實數個位, spade 果粒刷極都唔出
起碼肯改
抽多隻莉拉 係米可以停了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞