【I/A】 鈴蘭之劍 (10) 岡山易改本性難移, 又出新武器引人課金, 緋紅已到尾聲, 來緊好似係法皇國故事

514 回覆
5 Like 1 Dislike
男人婆要5星霍做輔助
可惜鳥位得一個,畀咗佢就畀唔到奧古/翠/大索
呢個都要考慮埋
其實我都無位跑星, 主ac 都無抽
留返D石之後抽烤肉
貝拉個活動想放棄
卡最後果關? 相比以往既活動, 最後果關確實係有D 難度。
新角良性bug無限疊盾秒速修正,
舊王子就唔修
真係CLS官方
全靠玩家幫佢試bug
請人都慳返
好彩主ac未抽……
啲真金白銀課金抽嘅又變condom
點疊? 個性 個150%盾?
打咗幾關已經搞唔掂
個性的魔法護盾可以無限疊加,也沒有持續時間限制。

物攻2882,1層魔法護盾轉換1089*150%魔防的25%為408物攻,敵方物防960,普攻倍率1.1,敵方反應免傷0.08。
(2882+1089*1.5*0.25-960)*1.1*(1-0.08)=2358.3395

物攻2882,15層魔法護盾轉換為15*408.375物攻,敵方物防917,普攻倍率1.1,個性對缺少2點能量的敵人增傷20%。
(2882+15*408.375-917)*1.1*1.2=10679.625

Taptap睇到
同埋睇白熊直播,佢試比人睇可以疊,話好撚勁。點知試試下已經即修,冇得超過生命上限

落地改真係好仆街,明明測試服已經發現,抽咗果啲嬲到仆街
但之下D 角色唔係好似已經係無得超過生命上限?
其實抽個啲人有幾多人係因為有得無限疊盾而抽所謂嬲到仆街嗰啲人都係搵嘢嬲r補償
邦國王子改弱左 執書放技行少2格
所以啲人以為係隻角嘅機制,點估到夜晚改咁癲
獵魔人 打神兵1 因為無得閃去背面 結果會原地打, 重以為要硬食佢反擊
唔排除有啲唔係因為咁而抽,但啲大陸人好興入啲咩群,一呼百應
之前啲玩測試服嘅打晒開口牌話傷害爆炸,而家咁改等於削咗二千幾攻
不過點都好,落地改就係一個仆街行為,同詐騙冇分別。最惡心係唔改舊王子bug
明顯BUG 左, 個性明明寫拾完書可以行3格, 但實際只比行兩格
report bug再改
頭幾關pokemon係要花多d時間,後面全滅又無乜野
仲未諗抽唔抽好
隻新角本身唔係好勁
但覺得佢係對應角之後有啲關/逆塔會有用

唔單只書卷, 卡都會
官方做球, 隻隻角都可以係對應角

佢輸出力係唔錯既, 尤其對法系敵人。算係一隻唔依賴 [再動] 輸出都幾高既角色。如果有多餘石我都想抽隻, 不過考慮到之後兩隻好似更有特色, 抽左幾下唔中係算了

不過有可能只係大家幻想力太豐富, 流星隊未必可以分體。不過我感覺機會唔細, 因為而家活動 [流星隊出擊], 既然無流星隊用, 我懷疑係角色分體合體太難搗, 未做好角色所以先無得用
同埋我冇科爾
不過科爾而家好似得返大光環呢個用途
我都抽咗20下 只係諗緊抽唔抽多30

見綠色法師張5星圖有啲動物
驚佢同流星隊都係玩pokemon
有無人已經打左逆塔? 可以計下參與人數有無增減

公式:
e.g. 排名 100, 95%
= 100 / (100% - 95%)
= 100 / 0.05
= 2000
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞