【I/A】 鈴蘭之劍 (10) 岡山易改本性難移, 又出新武器引人課金, 緋紅已到尾聲, 來緊好似係法皇國故事

514 回覆
5 Like 1 Dislike
你地索爹用咩技?
暫時都只係帶住 大技, 7合1, 初始技
因為都忙刷活動換野, 無咩點研究過隻角色
當左佢補尾刀角, 用落又幾好
我到而定都未用到佢 7合1最後180%倍率個技
戰鬥通常好快就完結,
如果唔係夾硬用
感覺正常唔會有機會見到
>> 而
打限時 計分嗰關試下雖然無獎拎
大技被動 +大技 + 收藏品
單體斷罪流太耗魔,要3星先體驗到

請教下碎片,升邊隻上5星好?

翠就4星,繼續升埋5星?淨低兩個位升埋奇亞+索爸上3星先?
想問下咁多大佬邊個帳好啲
1帳比2帳 多100抽到

翠就快4星, 就升埋先4停
2回合不死已經夠用, 除非特別想用佢大技, 否則呢隻唔急升5星。

之後可以考慮換 奧古上 4星, 4星後可以第一回合就爆發2回行動。
5星就有埋 [穿甲], 力度僧再大D

奇亞 無升開就可以等下先

其他可以升下 索爸 + 小索
索爸 新抽返來點都要比面升下既
小索 4星 個性加強都唔少, 5星感覺就唔太必要

SP拉維耶, 如果本身唔常用可以留住係3星, 否則可以直上5。

卡利絲5星會順好多, 尤其有D 關要用穿透打, 都可以優先上5。

放邊隻跑星先, 就睇個人喜好了

P.S. 純個人看法
thx bro
各有好處, 好難答你

1 看似無補師, 但其實 阿加塔 大技本身可以回血, 新隻老爸都有回血技, 哈斯娜都會吸血, 古茲曼自己都有再生, 所以又唔太需要補師。

2. 塔埃爾 又好有用, 回能量加速, 阿坎貝 本身要大量能量 塔埃爾剛好配合到。 不過 2 比較偏向魔攻

如果以穿透角色 阿加塔 同 卡利絲 比, 我會選阿加塔, 因為有機動性, 加上成萬血亦無咁易死。

最後你需要考慮既可能就係
艾達 + 哈斯娜 + 古茲曼 + 100抽 (當係一隻新角色?)
VS
阿坎貝 +塔埃爾

睇你點取捨了
好 明白晒
唔該晒巴打比咗咁詳細嘅分析
我怕你誤會, 講多兩句,
1,2 真係各有好處, 唔係講笑

team 1 看似好多角色, 但 古茲曼 比較少用, 哈斯娜 有佢既特色, 不過 熱度唔會比得上 阿坎貝, 塔埃爾 都係 assist t0, 所以我話 好難答你。

尤其 新隻老爸可以一下 fill up 阿坎貝 既能量, 可以瘋狂召喚小兵
某程度上來說, 係另一種境界。

所以嚴格來講, 兩個ac都有睇頭, 真係要睇你想玩咩來決定。

完咗活動打完每日高額都係打星辰
打神兵2 70,惡魔塔羅唔生效係咩玩法?係bug定呢關唔會生效……
好耐冇打
印象中神兵2好似冇小怪?
啲石頭應該唔當係小怪
神兵3都當呀,我上網睇啲人都係用惡魔咁打
神兵3係小怪黎
好似有技打人
你篤落去神兵2同3嗰粒石睇下個介面應唔一樣
收到
換咗其他塔羅打都fail,爭呢個70就可以躺平啦
索爸比奇亞好用好多,奇亞太難用,係招7合1難搞d
你用乜人打?無惡魔都唔會過唔到架?

想問下想快啲升帳號等級刷邊一關最抵?
升星係唔係拉維耶側影/蔻蔻娜/索爸優先?
之後啲石應該補抽咩角好?
其實只係6合1
我之前睇錯以為 [潛能激發] 加6個轉換 以為係1+6
但睇真D 原來 [決勝之意] 本身就係 [潛能激發]
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞