【I/A】 鈴蘭之劍 (10) 岡山易改本性難移, 又出新武器引人課金, 緋紅已到尾聲, 來緊好似係法皇國故事

514 回覆
5 Like 1 Dislike
無抽新英都打到870000分
躺穩95
隻新角手感係幾爽,大力又手長,如果冇改有埋攻堅能力就更爽

似乎男人婆都唔多人抽
通常當期up英都係20%以上
男人婆單野仲燒緊
啲塔羅成日爆位,你哋點清?唔想逐件睇
無清到,雖然會彈提示話超出上限,但都可以唔清
今次台仔嘈得仲勁
成功將鈴蘭推上巴哈熱門討論第一
我都想棄 見巴哈話單體輸出高生存力高 新手必抽 先抽到保底 都未開始用就nerf

垃圾營運
我諗主要係打逆塔個幾個 打打下發覺改完之後過唔返之前個分數唔開心者, 其實諗都諗到有隻角色無可能會比人無限疊攻上去, 不過官方個處理方式又係討人厭既, 送10抽就以為可以了事, 話曬人地都可能課左千幾二千先抽到返來, 就係為左個無限疊攻, 咁10抽真係算條毛。既然強度真係有改弱, 就應該比渠道人地回帶 refund 或者最少轉返做抽數比人將來抽過第2隻。
開帖個課長課咗5單
即晚比官方背擊削弱
唔嬲就有鬼
之前玩過一隻日game真係refund再賠石
講真依隻game都唔係第一次出事,成鬼日出完隻野過兩日走去改技能然後炎上

今轉無當期抄下攻略都打到80幾萬分,以後都係睇啱先抽
5單
真係明點解嬲
見佢有時都頭幾名, 今次100內都好似唔見佢
明顯係遲左打, 官方改完角色 追唔返個分數嬲嬲豬
啱架啦
燒得勁啲
好似改咗名做伊絲不改就退坑,排緊第二
燒勁啲改勁返隻角
手長腳長又大力
手長腳長又大力又大波
嘩, 你連佢改左名都認到, 你都追得幾惦下
㩒入去睇下啲人名,期期頭幾名都有呢個名,唔使追都知啦
但佢今次寫到咁明點收科呀... 萬一官方真係唔改, 佢又唔退既話, 巴哈隻烏龜一定又會 facebook 不停惦佢出來恥笑
係咪唔建議花時間刷首抽
淘寶多石AC
扮賣咗比人繼續玩
新手依家入係咪玩國際服好啲
男人婆用落都好大力下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞