【I/A】 鈴蘭之劍 (10) 岡山易改本性難移, 又出新武器引人課金, 緋紅已到尾聲, 來緊好似係法皇國故事

514 回覆
5 Like 1 Dislike
多石嗰個本ac黎
不過佢唔整勁個帳 逆境都係打深2 30幾萬就算
下期下路做球又好嚴重

咩幾隻露維坦 有能量就一齊放大技
未必 減能量應該唔太重要
佢BONUS 係1回合殺曬 所有露維坦,
者係話1回合係可以殺曬

新角攻擊上又無咩太特別既特性,
理論上佢做到既攻擊其他人都做到,
用其他角應該都可以1回合殺曬。
而且小組頭重要AOE一次打幾隻, 可能會再簡單D. 除非有AOE 傷害降低,
否則應該唔會比新角差得去邊
新角洗唔洗抽?

最近買咗個ac,請問跑星建議

暫時打算跑:卡麗絲(5星)、邦國王子(3星)同埋索爹(3星),之後換跑奸商3星
如果抽新角就固定一個跑5星位,一個跑3星位,一個跑新角
咁樣得唔得?
另外大索用新星定係火劍好?(都係5星)
開服玩到而家淨係鳩玩日任同課金抽下英
最近想認真玩想問下應該升咩角 未過神兵123 70同未打過逆塔
嘩鳩玩啲角都咁齊
有課金純粹抽黎爽下
俾我都咁升

另大索臂套配火劍好似夾啲
塔埃上3
另揀奧古/狼女/索爹
某D 情況下可以幾勁, 但必要性同特殊性暫時睇落唔太高, 如果唔太care 逆塔 或者有多餘石 可以抽隻。

有攻擊距離, 有疊攻機制, 對魔法敵人有追擊, 有魔盾, 有魔藥玩爆發, 有無視反應技。算係 <科爾>上位版, 唯一要留意 [再攻擊] 係唔係有CD, 係唔係可以每回合用。
試玩時隻 5星幾勁, 因為有距離攻擊技手感比奇亞好好多
雷霆個被動 因為可以額外加30%傷害, 變相普攻都有 = 110+30 = 140%
攻擊力唔錯
50抽中3隻先中 好驚咁歐要還

11階大技同反應技都2CD
5星先可以連放
小號20抽中,新手冇物理大C呢隻應該幾啱抽
大號等各位巴打出食評先決定抽唔抽
用落幾好 科爾上位版咁
天生技成招飛雷神咁 加多左手長
非洲 90抽2彩全歪 仲要重複咗隻莉拉
新手咁少角色都可以重複
另外一隻係夏可露露 有冇用

debuff 都可以疊兩層
-16%攻防
夏可露露 打穿透關有用, 但如果一對多就分簿曬輸出
話就新角 自己飲魔水都可以12K 血差唔多全滿魔盾, 唔使靠人上盾,
如果打魔法敵人者係可以頂20+K 傷害
10抽中
我發現原來頭先係 正塔既效果先有12K 血
重以為隻角色可以咁厚血
原來係同一回合...之前睇錯左係第一回合
以為咁SO 今次活動可以唔使花太多時間打
留石抽綠魔女+無位跑星
skip男人婆了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞