【I/A】 鈴蘭之劍 (10) 岡山易改本性難移, 又出新武器引人課金, 緋紅已到尾聲, 來緊好似係法皇國故事

514 回覆
5 Like 1 Dislike
想問下係邊到可以睇到角色升咩技既功略
抽多咗隻
新活動第三關好撚垃圾
用咗40回合 悔晒棋都過唔到
垃圾玩法
B站 youtube
Search角色名
推薦「顧玩樂」啲片
原來要打晒全圖拎滿buff先易過
終於跌出95%
仲比錢抽每期為乜
係唔係太早打 無功課抄?
我睇住人地D片打, 帶錯裝同技, 抄唔足都 有97%
我每次都頭兩日自己打
新手買咗個國際服account 有冇人可以指點下點玩
好好彩十抽中咗索菲亞 自選未買 應該留鑽同自選等之後新英?
同埋跑碎片就上面呢五隻? thanks
所以我而家都係最後先打, 等D人up 曬上 youtube / bilibili, 再搵個齊角色可以抄到既做參考

自己諗攻略 都有本身既樂趣既, 只係我無咁多時間可以花係逆塔, 想1 take 過, 唯有參考人地打法直接了當
留鑽 抽 : 奧古斯特, 塔埃爾, 霍瑪, 阿加塔, 卡麗絲
其他個人覺得可以唔抽
直到緋紅章節 的 拉維耶‧初夏記憶, 翠斯坦 索菲亞‧夏日約定 柯瓦雷。 帕米娜 / 莉拉 個人覺得有石多可以抽, 但無以上咁重要。

跑碎片 每次出3隻就夠, 索,歌,貝 優先, 之再茉茉.
不過我預感你茉茉未開始跑就會有以上提到既新角打尖。

自選無咩想要就應該唔使買
邊度有功課抄
Thanks 巴打 好詳細 咁應該有排都唔駛抽
不過隻game真係冇得速食 第二日玩已經到到冇晒體
我94.7%4xx名,台服太少人玩….都幾難搞
公會裡面其實都睇到有成一半人唔會打逆塔
用個排名 除返%, 就知道台服個 base 只有~8300人有打逆塔
下期又計下, 睇下個base 會唔會跌先
再咁落去唔係辦法
我好似上34萬幾 下30萬幾
原來冇打唔計
今期上路有索爹就好易2-3回合過關 30萬易好多

下路要好多角色配搭同刷刻印 有新角火女先易3-4round內
冇既 其他組合8-10rd都黎 煩悶到死
由22萬抄組合打到25萬

85萬分 最高一次先穩陣97% 最尾衝多衝都你89萬排15x名

頭100名要92-93 都幾難搞

唔知下期又出咩下路考人
我連淺層都打唔過
今日活動做咩鬼野....
流星隊出撃 沒流星隊用

上網睇攻略啦,唔難
男人婆版科爾
(支援技)普攻背擊殺人再動,招技唔知幾耐cd
感覺唔太勁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞