【I/A】 鈴蘭之劍 (10) 岡山易改本性難移, 又出新武器引人課金, 緋紅已到尾聲, 來緊好似係法皇國故事

514 回覆
5 Like 1 Dislike
今次打算遲少少先打
具體而言,獵魔人伊斯特拉的個性技能「攻擊時,自身[魔法護盾]值的25%附加在物攻上」在[魔法護盾]值已滿(達到最大生命值)時,計算結果出現錯誤,導致物攻加成超過了實際護盾值的25%。為了確保遊戲的平衡性與公平性,我們進行了必要的調整,使其在護盾值滿時,能以正確的護盾值計算物攻加成。
關於護盾機制的補充說明:根據遊戲規則,角色在獲得[物理護盾]及[魔法護盾]時,最大能獲得的護盾值等同於角色的最大生命值。可以在角色模型頭部的血條以及角色詳情中的血條上看到護盾值,其中[物理護盾]顯示為白條,[魔法護盾]則為紫條。

冇抽=白賺
有抽嘅RIP
躺賺十抽
又唔使RIP
其實盾唔比大過最大生命值已經好勁,
我分身 一星 無2回行動唔爆擊都已經3下加埋打萬幾, 爆埋上2萬
感覺上到5星單回合唔會比每回合2回行動的小姐頭差
有D 想用十抽 試下手氣
但啲課長真金白銀兩三千抽三星,幾千蚊抽五星
大陸啲人月入平均唔過萬
咁抽法都幾癲
有時見啲台仔課金都好癲都唔係好明
嘈完都改變唔到
咁舊王子食完書冇得再行3格係bug定真係改咗?
係bug, 看 #422 唔單只係書問題, 根本無加移動格數
呢個唔見佢咁快fix
呢啲bug又唔改,真係好黑人憎同埋改咗盾bug,隻新角好似又出現咗新bug好撚癲
所以啲人嬲係正常,幾千蚊可以用一兩個月琴晚睇住啲直播主由示範疊盾打傷害,到即時知道更新崩潰真係覺得好癲又好笑
唉, 我覺得塔埃爾 心靈之光 無得target 自己真係好低能。明明 target 隊友都可以回埋自己, 點解唔可以對自己出
改完bug新角仲勁唔勁
上幾時初遇pool瀨曬野今次決定唔抽停下...都幾好彩
依隻game由出到而家都無稔住洗刷下出包之劍美譽有d勁,差唔多每次更新都整d野出黎
都係等多陣先決定抽唔抽,科爾只要唔係正面殺就可再動,新角一定要用果招,有d唔同
依然勁, 只係之前更勁, 輸出上限可以無限疊上去。而家叫做正常返。
如果你既著眼點只係同科爾比, 咁你可以放心抽...

科爾攻擊基本只有普攻, 三連 同大技 末殺, 全都射程1
大技 4能 180%

新角果個技係 (射程3) 2能
技能倍率 110% + 40% 加上雷霆被動 30% = 180%

重未加個性 :
-目標缺能量+傷害 10~30%
-目標無能量+攻擊 20%
-目標 法系 追擊 60% 減能

反應技有 [先制] 防打背脊 重可以 [打斷]
還有比較少有既 [禁回能]

至於有人覺得打物攻系敵人時無咁勁, 我既想法係, 既然打物攻系...就唔好出佢啦, 就好似有D 角色都係專打穿透, 只不過呢隻針對既方面同以往有D 唔同咁者。
不過單刷唔到騎士之章尾關, 可能因為比太登盾職刻死左

其實我都諗緊正身抽唔抽多幾下好, 因為我有預感 官方會對D熱門角色 例如流星隊, 因為一定會有人抽, 可能反而唔使整得咁勁
打物理角會好細力?
重諗緊抽唔抽 本身諗角色少當加深下角色庫存
但刺客有大索同又無位跑星住 如果泛用性低可能都係skip算
想問下刷碎片除左索爸同狼女之外應該刷邊隻
見巴哈優先度係哥洛先但係我奇亞魔女同新角得1-2星諗緊刷唔刷上去先
唔可以話細力, 因為佢2能技已經係科爾大技級數。只係打法系會更強大而已。
如果唔急要突襲者又本身角色已經夠用既, 唔一定要抽。

暫時都唔知 [禁回能] 係之後有幾重要。理論上算係 [干擾] 系, 但佢禮帽又無寫, 唔知佢之後會唔會改。

聽完你講諗住抽幾下唔出/歪咗就算
好彩第一隻就出咗
普常有新角我都會升新角先, 因為基本上逆塔期間可以上2星, 7日就可以見成果。其次就睇功能性係唔係要星數去滿足。比如歌洛3上5星前都只係加攻, 本身如果只係貪佢插旗BUFF 咁其實又唔係太急要升
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞