【I/A】 鈴蘭之劍 (10) 岡山易改本性難移, 又出新武器引人課金, 緋紅已到尾聲, 來緊好似係法皇國故事

514 回覆
5 Like 1 Dislike
係 [再攻擊], 唔係 [再動]
描述話攻擊後可以移動, 但有可能只可以行剩下既移動力
加上隻角本物近戰... 伏
單體秒殺同消魔法師能量又係矛盾
既然都係秒殺,消個死人能量做咩
四大物攻藍職
大索 科爾 小姐 露露
可以贏邊個
個性扣能量追擊要 非[瞬發] 先得...
者係 飛刃 都救唔返。
其實好事來, 可以比大家多D 時間儲石抽下隻綠魔女
升突襲者同 毀滅者天賦到傳說 物魔攻5%

網上睇睇淺層攻略 勉強過左佢就好 60lv 2600-2800戰力應該都過到
嚴格來講, 攻擊力應該可以贏科爾
因為佢回合開始 同 [瞬發] 技都可以加魔盾, 間接加攻擊力。
加上佢目標如果低能量 又增傷。
打法師就唔使講就一定有返咁上下。
不過魔藥效果結束時 會降攻防個下 又有D 伏伏地

其實如果缺少突襲者既人都可以抽隻來玩下, 未必係我地講到咁差
只係對於比較齊角色既人來講, 提升無想像中咁理想。
想抽流星隊
好似好正
啲主播主話對單勁,打廿幾三十萬
講到必抽,真係睇下到時乜料
未夠60lv 宜家54

新手想問兩個acc揀邊個做主acc好
差唔多,但我會揀上面
原因有塔埃爾,幾乎抄功課必要,可以做火女充電器
大小索都係逆塔打boss攻堅常客,而且可以互開側影技
為一缺點係少物傷角,呢個可以之後補,補下隻藍職新英都唔錯
個性

普攻:

抉擇技:

大技

原本 40%魔盾改左 25%, 者係
- 5000盾 加1250攻
- 10000盾 加2500攻
扣能量改左只扣1點, 不過唔使0能量先加攻

大技 3格距離,
40% + (100~190)%, max 230%
對魔角再追擊 30%
個性增傷 4~12% x (1~2), max 24%

攻擊力 有一定水準,
不過都係好似無咩重要既特殊能力
其實大索裝技點配 冇用過咁滯
大索好睇星數,目標無標記就好難輸出
清算必帶,低過30血即斬殺(但對大boss無咩用)
轉職/閃避/召兵仔(落標記)/倒吊人光環 睇情況
腐蝕武器可以屈死滿血任何細怪,但而家普攻可打3格,我都少帶,畀位其他技

武器都係嗰啲無特別
裝具帶火戒/臂刃,觸發到印記
塔羅一定要係特殊詞條命運
靠招aoe觸發印記打輸出
奧古刻印
魔攻8% 物攻122 物攻 13%
定係
物防 26 物攻19% 生命 8%

係咪都係第一個好?

1%大約15攻
見有直播主滿星火戒係乜事
我開服玩到而家先一粒
可能係測試服, 又或者係用贊助石抽。

佢地之前有 Content Creator Program (簡稱CCP), 直播主可以入測試服試野。 另外表現好個D直播主 一個月可以有成 50000 課金石 收入。

不過後來外國CCP 因為一D 用戶不滿既事件最後停左
不過亦可能只係你黑仔, 玩成年先1粒
我分身開左半年都已經有3粒
我最近先抽到第2粒
youtube 個索爾 佢成7-9萬石
又有課金石干涉之力 幾萬 都唔知佢點有

唔似會課金咁
之前睇佢D片, 好似係有時會借人account 做片。
不過如果有官方贊助都唔出奇, 因為台服好似都係得2-3 個人重有幫隻game 出片。 佢 view 數一向都唔高, youtube 根本賺唔到錢, 如果下下係自己比錢, 應該都幾傷下
每月5萬石...很想要
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞