【I/A】 鈴蘭之劍 (10) 岡山易改本性難移, 又出新武器引人課金, 緋紅已到尾聲, 來緊好似係法皇國故事

514 回覆
5 Like 1 Dislike
其實我覺得對法師先加攻扣魔係多餘,有咩法師係一隻正常輸出角秒唔到既然都係秒殺,扣魔意義何在

仲要對翠、妹、大王子呢啲物攻轉魔傷角無用

大Boss出招又基本上唔睇能量隻game又物攻角多過純魔攻角真係打為佢而設嘅逆塔關同boss先出到

魔盾疊攻即係綁定一隻帶魔盾技嘅卡利斯,但而家有專武卡姐開大根本唔洗先上盾

提早知道者, 佢出之前將D 問題改好
好過之後出時比d直播主評隻角色唔好啦
呢間公司真係好垃圾,完全唔識玩,有人幫手推下啲熱度同玩家玩應,拍手都嚟唔切啦

求指教卡神兵65唔夠攻擊力15回合過

新手一問,現在應該儲石抽邊一個pool ?
主要係冇方向感輕鬆 而家淨係打主線同埋命運嘅螺旋
因為聽人講儲多啲石一次過先至買嗰個必中禮包
神兵幾?
新到咁,你需要奶媽,魔法,但師父應該唔係咁啱新開始,慢慢儲下先,而家卡莉斯同曼莎未必係好選擇,有愛先抽,黎緊兄妹都唔係必要

a0角可以參考之前既post
強烈建議買初始號,抵玩好多
堅持要玩嘅就抽科爾貝拉池,之後就新英池
Thank you 我想問初始號係咪貝拉優先同科爾優先?
Thank you 我想問初始號係咪貝拉優先同科爾優先?
緋紅個投票活動冇比獎勵我既屌

最頂嗰啲越多越好
科爾貝拉係新ac開個陣獨有嘅池,適合開荒,但買ac就唔駛要佢哋了,比佢哋勁嘅角有好多
試下開多次郵箱睇
我入game個陣郵箱無紅點,入郵箱就有

請教跑星建議,打算寇寇娜全力跑五星,索爹跑到三星換跑帕姐/奇亞,最後一個位跑魔女,有位再跑卡絲麗上三星,咁樣ok?全三星或者有位就跑霍瑪、索爹同大索上五星
大致上都無問題
不過啲新角好快會打亂你嘅部署
都係不過大方向都係寇寇上五星,其他都係三星算數,新手跑星位太緊張
見到了 thx
有咩4星係勁要練?
有好撚多遺骨係咪可以直接拆哂佢
係..冇角色啱用
呢隻日日玩

好開心
深淵冇90萬 好似都無800石拎咁
好難搞呀
未打塔
照舊最後一日先打
無95% 就90%, 我無所謂
你睇返上面有人貼左果張 tier list, 練高 tier 個D 無死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞