【I/A】 鈴蘭之劍 (10) 岡山易改本性難移, 又出新武器引人課金, 緋紅已到尾聲, 來緊好似係法皇國故事

514 回覆
5 Like 1 Dislike
覺得係時候改長少少個出新角色嘅時間
兩星期一隻真係太快
隻師父值唔值得抽新手
公會又爆左人有位通知聲
有了
聽朝申請,禁錯制入左第二個公會
申請左
其實唔快, 好多GAME 都係一個月出兩三隻角色。
佢只係分開2星期出一隻, 而且要180 大保底, 先感覺又貴又出得密。

接近 5000 攻

普攻扣得25xx...
同其他角色比出入都幾大。

對盾角先3千...

行得3格
都幾難用下

大技打唔到基地
係….打深三都係得90%
我個大保底呢隻真係對新手唔友好….索爹爽好多
又唔係完全既
只係4-5星前, [普攻] 癈癈地, 因為完全爆擊唔到
用其他技其實都OK

只要唔好好似試玩時咁配技 迫住無能量要普攻 就會順好多,
例如而帶 [灼熱之眸] 做主要輸出 再配 4能11階技, 可以間唔中大範圍轟炸感覺還可以。

5能果個技可能留返來打單體比較有睇頭, 因為20% 分攤曬就唔太有力, 除非可以打死人連鎖爆炸。但好睇 [點燃] 上唔上齊

4-5星前爆擊率唔高, 可以唔使用正義塔羅住。
因為加左15%機率都未必會爆到。

如果你好似我咁黑仔
出左一堆 [血晶石護身符]
咁就可以比呢隻用, 感覺還可以
我原本用火戎, 但感覺用得一次而且又唔係所有地面都可以燃燒。
感覺都係一般般
頂,我有兩個血晶係咪升埋星?
重有月卡武器換仗?
血晶石護身符 升星啦, 唔升真係無咩用。

用月卡仗 只能機率地解決能量問題, 攻擊力會變低, 唔用星煇會少幾百攻, 同少血易D死。月卡仗低星CD 都好似要3 turn

4能個技其實都唔使成日出, 因為要會吸左火地面,
無火地面時, 攻擊又減半, 自己反應技又無左盾。
所以都係 [灼熱之眸] 同4能技 輪住出就最好。
能量壓力唔會太大,帶個 [加急] 戰技已經夠用
再唔係帶埋 命運塔羅, 博下佢回能都可以。

7-17
連爆幾勁下
3萬血泰登就咁爆死左
想問下豐饒每週任務係咪計星期一0000至日2359
正常應該係

神兵3 60比隻王一下秒殺 可以點加強
要帶驅散,要有人清石頭同破盾

【【铃兰之剑】神兵试炼3,机制、轴、无传说应对思路详解-哔哩哔哩】 https://b23.tv/uUmg3PX

可以睇下個機制,呢關紅隼好好用
第一下普攻都頂唔順
用左月卡仗打左幾場都係覺得用星輝好d
唔一定回能仲要有cd麻麻

反而血晶石護身符好啱用,本身仲以為4星垃圾
頂仲未抽倒血晶
想問用咩拍片同剪gif
用減傷嘅裝同塔羅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞