[全體高層落地獄,死全家] 巴塞隆拿球迷討論區 (225)

1001 回覆
15 Like 5 Dislike
3成嘅AG應該去未來隊了
打少過好過出條廢物

無睇波?
3成嘅AG應該去未來隊了

都好 去跟普生學下防守
Ag走到,應該成個夏天唯一振奮嘅消息
如果乜鳩都買唔到既話 我覺得AG留係度依然有價值

有乜價值
打少過好過出條廢物

無睇波?

對皇馬個場蘿蔔傳俾空氣 空氣再傳俾艾巴 ?

熱刺俾錢租廢物?

有乜價值

sub下都好下話
要打三線ga wor
According to sources in Monaco, Barça contacted AS Monaco last night regarding a possible transfer of Kylian Mbappé. [sport]
According to sources in Monaco, Barça contacted AS Monaco last night regarding a possible transfer of Kylian Mbappé. [sport]

chilunsin

有乜價值

sub下都好下話
要打三線ga wor

你都痴線 條仆街出親就犯錯失波
打少過好過出條廢物

無睇波?

熱刺俾錢租廢物?

好撚高難度wo個球傳波 反搶多打少駁腳都係到吹奏
醜唔撚醜啊

有乜價值

sub下都好下話
要打三線ga wor

本身中場已經多人
而且就算冇人,求其用一個b隊中場好過佢
打少過好過出條廢物

無睇波?

熱刺俾錢租廢物?

個下係人都識傳啦
佢成場得一腳好波,唔係呢下,係同蘇9撞牆再傳中比老鼠屎,之後其他時間完全被人完爆

有乜價值

sub下都好下話
要打三線ga wor

係係係
超級盃又係佢犯錯失波?
對皇馬3:2佢又犯錯?

佢係有犯錯但未至於未試過打到一場合格既90分鐘囉

有乜價值

sub下都好下話
要打三線ga wor

本身中場已經多人

有時間比alena打,前提係肯用
AG都有人迷

有乜價值

sub下都好下話
要打三線ga wor

是直情失分
上季好多場失分,都有佢災難性演出

有乜價值

sub下都好下話
要打三線ga wor

係係係
超級盃又係佢犯錯失波?

負分啊傻西 贏波關佢撚事 因佢事失分ge就大撚把

有乜價值

sub下都好下話
要打三線ga wor

係係係
超級盃又係佢犯錯失波?

合格,應該有3-4場既
成季來講

有乜價值

sub下都好下話
要打三線ga wor

是直情失分

冇記錯佢正選出場失分率比其他高好多
當然我覺得佢留隊一年會有進步,但佢出場時間一定比上年少好多

有乜價值

sub下都好下話
要打三線ga wor

本身中場已經多人

有時間比alena打,前提係肯用

無左ag,起碼多一個機會

有乜價值

sub下都好下話
要打三線ga wor

是直情失分

冇記錯佢正選出場失分率比其他高好多
當然我覺得佢留隊一年會有進步,但佢出場時間一定比上年少好多

黑氣石
正選未撚贏過波
冇記錯到季尾都係贏緊先出佢
說好的一點公布呢
說好的一點公布呢

太陽報都信
正選未贏過波 係運氣問題定實力問題
https://www.whoscored.com/Teams/65/Archive/Spain-Barcelona?stageId=13955
仲有人夠膽死話呢條垃圾無問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞