[全體高層落地獄,死全家] 巴塞隆拿球迷討論區 (225)

1001 回覆
15 Like 5 Dislike
睇左陣利真係覺得利雙重標準
佢地係咁bid修咸頓個vvd 球員想來 遞埋tr 修唔放 修就無恥
相反其實佢地咪做緊一樣既野留古就巴塞仆街死
理由係咩利可以爭冠 修無慾無求 真係龍門任痢搬
佢地係咁bid修咸頓個vvd 球員想來 遞埋tr 修唔放 修就無恥

利狗係特別戇鳩
你睇薛可正都知啦成日叫埋d足球春

英超>>>>>>>>>>西甲
不服來辯

英超>>>>>>>>>>西甲
不服來辯

Sorry 原來係bid都無bid 剩係出口術
照佢地咁講 其實巴都比緊160m痢重組 扮咩清高呀 巴塞要爭歐聯西甲呀 痢你搞掂個英超先啦
痢真係講野唔經大腦

係咁架啦隊隊都為自己利益著想

係咁架啦隊隊都為自己利益著想

波台幾時有理性過
https://lihkg.com/thread/377074/page/1?ref=android

好想為牙帽講一句,但真係駁吾刀
Barça and Torino have reached an agreement for the transfer of Munir, one of the discards of Valverde. [sport]
Barça and Torino have reached an agreement for the transfer of Munir, one of the discards of Valverde. [sport]

交換belotti
Dybala does not leave Juventus this summer [rac1]
人呢
燈呢

睇波就係咁,冇理性可言
正如支持古天奴黎巴嘅都會屌利狗唔放
岩岩mk adidas見到有奧林比亞高斯波衫

@兔b
明明7月大把人屌緊唔想要古
呢家未簽到都谷到射咁
明明7月大把人屌緊唔想要古
呢家未簽到都谷到射咁

Ching簽左好過冇 唔簽聯賽第二都成問題
突發
Done deal
Transfer Update 📰 |
Philippe Coutinho will be presented as a Barça player on Friday. [Radio Marca] #FCBlive #Coutinho #LFC
Transfer Update 📰 |
Philippe Coutinho will be presented as a Barça player on Friday. [Radio Marca] #FCBlive #Coutinho #LFC

Liverpool accept FC Barcelona's £148m offer for Philippe Coutinho. [shoot!]
堅定流呀
Liverpool accept FC Barcelona's £148m offer for Philippe Coutinho. [shoot!]

你shoot左未?
😪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞