[全體高層落地獄,死全家] 巴塞隆拿球迷討論區 (225)

1001 回覆
15 Like 5 Dislike
🗞️ Juventus rejected Barça's 160M offer for Paulo Dybala (offer could have been 115M in cash + 45M in bonuses) #fcblive [cds]

咁嘅報價
知唔知醜

160m都唔知醜
diu 買到未
🗞️ Juventus rejected Barça's 160M offer for Paulo Dybala (offer could have been 115M in cash + 45M in bonuses) #fcblive [cds]

咁嘅報價
知唔知醜

160m都唔知醜

古都160m既年代⋯
邊有可能同價簽到迪巴拿

咁嘅報價
知唔知醜

160m都唔知醜

古都160m既年代⋯
邊有可能同價簽到迪巴拿

呢個世界得水魚巴出呢個價

咁嘅報價
知唔知醜

160m都唔知醜

古都160m既年代⋯
邊有可能同價簽到迪巴拿

160m fixed 可能簽到
🗞️ Barça rejected PSG's 222M offer for Neymar Jr #fcblive [cds]

計緊最貴定對上個10個?

對上

對上

上年最唔掂其實只係AG同paco
Utt/ 施子呢2個好好
Dso digne本身平同後備
🗞️ Barça rejected PSG's 222M offer for Neymar Jr #fcblive [cds]

今日係31th July?

對上

Dso本身唔係想後備啦 不過平個下都還好
UTT跟本就好值
Ag paco就失敗到喊
賤種執平野真係有一手 反而高價嘅就一樣柒

對上

Dso本身唔係想後備啦 不過平個下都還好
UTT跟本就好值
Ag paco就失敗到喊
賤種執平野真係有一手 反而高價嘅就一樣柒

補翻句 但人地柒完又可以執翻錢 我地就賤賣
古仔同lemar基本上嚟唔到了
大家估吓膠層今晚會執幾多水貨

其實馬列斯唔ok咩

其實馬列斯唔ok咩

其實馬列斯唔ok咩

如果平既話買黎打下都ok,巴塞正選應該未夠班
仲未散冗員就買馬列斯

其實馬列斯唔ok咩

如果平既話買黎打下都ok,巴塞正選應該未夠班

如果真係買我諗古天奴估唔到會俾馬烈斯汁左自己死雞
On this day In 2010, Barcelona signed Javier Mascherano from Liverpool.
⚽️322 games
🏆17 trophies
😎1 goal

當年仲笑鳩佢黎場場食牌
馬列斯,唔係回哂塘咩?
原來P17生日
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞