[全體高層落地獄,死全家] 巴塞隆拿球迷討論區 (225)

1001 回覆
15 Like 5 Dislike
Barça and Benfica have reached an agreement over the transfer of Douglas. [espn]

施美度換Lord
賓菲加汁到啦
Barça and Benfica have reached an agreement over the transfer of Douglas. [espn]

好波
肯死心未
差ag turan 賣埋佢地 唔屌高層一日
賓菲加黎緊兩隻神閘都係巴塞既貨
肯死心未

屌最後兩日 買撚到人咩
肯死心未

屌最後兩日 買撚到人咩

諗唔到仲有邊個可以買,大獲鳥
肯死心未

屌最後兩日 買撚到人咩

諗唔到仲有邊個可以買,大獲鳥

Pogba hazard dybala (ff)
買撚咩仲
最已陣
Barça wants to swap André Gomes for PSG's Angel Di Maria. [rac1]
點睇
Barça wants to swap André Gomes for PSG's Angel Di Maria. [rac1]
點睇

我要中場中 防中啊
點睇

我要中場中 防中啊

有保保仲唔知足
點睇

我要中場中 防中啊

有保保仲唔知足

保保每場出3分鐘就夠屌打美斯 頭80分鐘要人頂
如果迪馬利亞打中場中 好似係蝗個段時間咁 頂一兩年 點睇
迪馬條垃圾完全破壞整體

個年摩咪搵佢打中場派下牌,分波,完季俾人炒左。佢都係打返翼衝算啦

好撚憎佢
唔撚好黎
Philipe Coutinho is coming to Barça for €160m. [Diario Sport]
Coutinho will be announced as a Barça player on Friday. Liverpool agreed to sell Coutinho to Barça on Tuesday. Like every other news report, LFC will find a replacement first. Coutinho's agent convinced Liverpool that they would greatly improve their squad with the money Barça are offering. [ESPN Deportes (US)]
最後中場都係冇改善
希望大雄落台後 下個主席醒醒定定 俾個頂級playmaker 加kante級防中來
最後中場都係冇改善
希望大雄落台後 下個主席醒醒定定 俾個頂級playmaker 加kante級防中來

無人話過大雄落台
最後中場都係冇改善

1. 大雄一定唔走
2. 一定買唔到playmaker/簡迪
no more ff la diu
日經出番黎 :done deal未

Done左

Done左

燈右
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞