[全體高層落地獄,死全家] 巴塞隆拿球迷討論區 (225)

1001 回覆
15 Like 5 Dislike
我地已經done咗

點解有負皮?

岩岩唔小心禁錯 我左手渣機

迷咩

One ok pop

好人好姐用35xxxv做user name

之前我諗住改人生x僕 但舊燈俾人用左
諗唔到改咩名咁啱出左呢個album

殘響世界第一,人生第二
我地已經done咗

We done it!
有個西杯都偷笑
有李馬唔簽 有seri 唔簽

點解有負皮?

迷咩

我left handed 手指公碌上碌下好易hi 到正負評
呢到又唔清得reddit 可以undo
有李馬唔簽 有seri 唔簽

點解有負皮?

迷咩

我left handed 手指公碌上碌下好易hi 到正負評
呢到又唔似得reddit 可以undo
我發覺體育記者都幾好做,根本自己鳩吹都可以吹足成個8月,得閒吹下古黎,得閒吹下唔黎,撚下撚下個8月又完

迷咩

One ok pop

殘響世界第一,人生第二

完全感覺 nobody's home
Mbappé has been offered to Barcelona, but the club has ignored the transfer. [tv3]

160m射落包皮仲好

迷咩

One ok pop

殘響世界第一,人生第二

下年應該亞洲tour
Mbappé has been offered to Barcelona, but the club has ignored the transfer. [tv3]

160m射落包皮仲好

順便報psg 仇

One ok pop

殘響世界第一,人生第二

下年應該亞洲tour

兩次黎香港都有去 上次a1區

160m射落包皮仲好

順便報psg 仇

唔關報唔報仇,買左佢=未來10年中鋒主力有人選
Barça received deals from PSG and Juve to buy Gomes for €40M 3 months ago. The club weren't planning on selling the player back then. [ser]

殘響世界第一,人生第二

下年應該亞洲tour

兩次黎香港都有去 上次a1區

我今年先開始聽
Mbappe was offered to Barcelona but the club Ruled out the move & prioritized Dembele as Neymar's replacement. [@esport3] #FCBlive

原來係咁
Samper: "Valverde was counting on me, but there was a problem with [the amount of players signed to first team],which left it up in the air"

姐係之前啲報導話華dee唔要佢果啲都係亂吹

太多唔會用既人頂死哂D位
Samper: "Valverde was counting on me, but there was a problem with [the amount of players signed to first team],which left it up in the air"

姐係之前啲報導話華dee唔要佢果啲都係亂吹

太多唔會用既人頂死哂D位

太多冗員
其實放走LORD>華美子>AG>毒撚
留森柏買SERI INIGO就得
古天奴真係唔覺得值呢個價
Monaco's Mbappe was very keen to join Barcelona, but the club was confident that Neymar won't leave and Dembele was the priority. [esport3]
其實放走LORD>華美子>AG>毒撚
留森柏買SERI INIGO就得
古天奴真係唔覺得值呢個價

高層將所有野調轉曬
放左samper先
全力追古 唔買seri inigo
又慢慢先放人
似乎只係賣得走杜格拉斯。埃及仔,毒撚,ag留隊機會大

所以只會買一個人

埃及仔ok嘅 ag仲有d用 毒撚真係不了好嗎
個個都想留咪搞到而家咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞