[全體高層落地獄,死全家] 巴塞隆拿球迷討論區 (225)

1001 回覆
15 Like 5 Dislike
睇下今日簽唔簽到古天奴先

古同lemar是但黎一個就good

下季希望搶到戴巴拿
美斯wc 個時盡量勸下佢

下季希望搶到戴巴拿

之前仲話游水都嚟

下季希望搶到戴巴拿

之前仲話游水都嚟

有十號著 年年穩袋一冠 過黎做咩
Remember @LaLiga transfer windows closes 24 hours after the Premier League one
Mahrez is crazy about joining Barça. Leicester City want €50 million for him. [md]
Mahrez is crazy about joining Barça. Leicester City want €50 million for him. [md]

屌你啦 50m 買Seri 好過

下季希望搶到戴巴拿

之前仲話游水都嚟

我地都穩袋雞胸

下季希望搶到戴巴拿

之前仲話游水都嚟

我地都穩袋雞胸

甘柏盃

拎冠個年已經好想黎 一聽到巴塞搵佢即刻出晒水
撒亞人今日冇training 要走了 差毒撚
撒亞人今日冇training 要走了 差毒撚

帶埋ag

拎冠個年已經好想黎 一聽到巴塞搵佢即刻出晒水

係我就去著阿仙奴先 疤最愛阿仙奴啲人
Douglas is not participating in the training session. The right-back is poised to join Benfica #fcblive [via @gerardromero]
(@gerardromero):
‣  Munir is training with the group today
‣  Next few hours key in determining where he goes
(@gerardromero):
‣  Munir is training with the group today
‣  Next few hours key in determining where he goes

可唔可以留munir 放paco 呀屌你

50M鬼買你咩
收到風,今晚古仔/利馬是但一個會done deal

done唔到deal你一世痾爛屎
相比之下,lemar同古邊個好啲?
相比之下,lemar同古邊個好啲?

價錢一樣 我覺得古好啲

done唔到deal你一世痾爛屎

餵埋你又點話,獨家料黎

利馬去利
古仔去psg
馬列斯去巴
啲法國仔踢得果一季好波就咁撚貴,真係痴線
收到風 最後古/利馬 一個都簽唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞