[全體高層落地獄,死全家] 巴塞隆拿球迷討論區 (225)

1001 回覆
15 Like 5 Dislike
細佬真係太玻璃

唔算 係唔好彩 真係玻璃係掂下都傷 佢傷個d都係人地出收山腳

但佢都成日拉傷⋯
其實上季每次傷完出黎都ok
希望可以少啲傷
細佬真係太玻璃

唔算 係唔好彩 真係玻璃係掂下都傷 佢傷個d都係人地出收山腳

但佢都成日拉傷⋯
希望可以少啲傷

兩兄弟都係咁
希望今日清到lord 毒撚 ag 細佬 埃及
下年收返森柏再買中場

年年都有呢個願望
下年收返森柏再買中場

samper我覺得佢已經冇機 好慘
細佬真係太玻璃

但佢都成日拉傷⋯
希望可以少啲傷

兩兄弟都係咁

希望佢好似呀哥咁 大佬近兩年少傷左
下年收返森柏再買中場

今年都打唔起就88lu
btw, 咁依家邊個sub 影帝, 寶寶?
下年收返森柏再買中場

你呢個list就真係正路啦

AG, 保
下年收返森柏再買中場

年年都有呢個願望

1516希望多d抽佢上黎 然後升甘你老母都唔升佢
1617希望可以用佢減輕影帝 然後loan走佢
1718似樣可以留 買寶寶借走佢
下年收返森柏再買中場

今年都打唔起就88lu

打唔起,不停借,直到free走,打起左,班廢柴會寧願賣出去,結論都係

AG, 保

我覺得寶寶應該衰過ag🤔
下年收返森柏再買中場

今年都打唔起就88lu

打唔起,不停借,直到free走,打起左,班廢柴會寧願賣出去,結論都係

打起左 乞衣隊出價 高層:嘩20m呀,快放 再用黎買垃圾

AG, 保

ag 打cdm 米挽拉

AG, 保

到時又羅白頂

AG, 保

睇下華Dee點用,可能打雙防中

AG, 保

睇下華Dee點用,可能打雙防中

回塘+中超仔
呢個雙防中都幾有睇頭🤔🤔
Breaking:Fc Barcelona set to sign former German international Marko Marin in next few hours.
Breaking:Fc Barcelona set to sign former German international Marko Marin in next few hours.

who?

馬連
其實轟隻dc依加算係點
去唔到下體
車又唔要佢 又無番到去
鳩fing fing袋糧

吾sick
Arsenal will not accept a cash only offer for Alexis Sánchez today. They don't have enough time to find a replacement. (Source: SkySports)

吾sick

馬高馬連?
Breaking:FC Barcelona set to sign Alexis Sánchez in next few hours. [skysports]

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞