[全體高層落地獄,死全家] 巴塞隆拿球迷討論區 (225)

1001 回覆
15 Like 5 Dislike
Bojan, the Stoke player, closes during the day his assignment to the Alavés

Bojan bb
隊入面大把冗員,得罪講句賣細佬先都未賣dso啦
成條中場得dso同ag有比較高嘅resale value
除非籌錢買Big Name,如果唔係唔建議賣dso
如果皇hijack 包皮
psg 會唔會又小氣

細佬勁過Dso啦

因為得佢先值錢,之前痢狗阿狗又話買細佬,冇左件事,但佢幾時好番
細佬>>>>大佬>>>>>>>>>>>dso
Sergi Samper: "I was hoping to stay at Barça because there was no natural replacement in the position of Busquets." [rac1]

Samper 後面果句由佢講出口特別hurt
Sergi Samper: "I was hoping to stay at Barça because there was no natural replacement in the position of Busquets." [rac1]

Samper 後面果句由佢講出口特別hurt

不要再說了
細佬真係太玻璃
Ag>>>>>>>>>>>>>寶寶>>>>>>>>細佬>>>>大佬>>>>>>>>>>>dso

細佬勁過Dso啦

我夠知,但任何職業球員一定係以你個身體狀況行先,比你打到好似世三咁,但係好似細佬咁一頭半個月就受傷,傷完又要時間去操番起,咁樣係一隊目標係所有冠軍嘅球隊,係唔會容許。
今個轉會,疤狗真係傷左好多球員心

因為得佢先值錢,之前痢狗阿狗又話買細佬,冇左件事,但佢幾時好番

起碼要多一個月,而家連有球訓練都未做得

都傷左好多球迷心
細佬真係太玻璃

唔算 係唔好彩 真係玻璃係掂下都傷 佢傷個d都係人地出收山腳
班垃圾做野未🙄
細佬真係太玻璃

唔係羅馬條死賤種,我肯定而家唔使咁擔心中場接班人
而且佢個上限比羅白高唔少
班垃圾做野未🙄

Deadline fighter
班垃圾做野未🙄

即係hea 做

都傷左好多球迷心

都唔係呀
今個轉會疤狗為好多其他隊既球迷帶來歡笑
細佬真係太玻璃

唔算 係唔好彩 真係玻璃係掂下都傷 佢傷個d都係人地出收山腳

但佢都好似間唔時有拉傷/肌肉問題喎,當然唔排除係d大傷影響到
班垃圾做野未🙄

即係hea 做

今晚除定褲j都得,信我

都傷左好多球迷心

都唔係呀
今個轉會疤狗為好多其他隊既球迷帶來歡笑

特別係賤種最開心
班垃圾做野未🙄

即係hea 做

今晚除定褲j都得,信我

食💩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞