[全體高層落地獄,死全家] 巴塞隆拿球迷討論區 (225)

1001 回覆
15 Like 5 Dislike
你地要照顧好我多既丹丹

膠層on9激親你地真係對唔住
你地要照顧好我多既丹丹

巴狗得罪哂成個球壇,你地唔係應該憎死巴狗咩
我睇到都唔好意思
如果9月1投唔走大雄,巴塞真係含家產了
Seri的確唔係好勁,本身防守的確有缺陷,如果佢同影同時出場肯定比人爆死

但買Seri係代表一個思路,一個延續傳控嘅思路,自從大雄做主席,所有嘅中場都唔係一個controller,代表佢地冇諗過點延續傳控落去
正如留Samper,佢未必有好多出場時間,但睇得出佢肯重視青訓嘅人,同一道理
lau ming
Agger辣殺busi 得罪講我係睇死seri黎到起唔到嘅
但高層好似想廢曬以前成功個套 中場一味買工兵 完全冇諗過技術 前面一味買個人突破型 青訓放曬出去
冇曬以前以中場為主同青訓接軌個種感覺
[quote]Lfc have told Barca they are prepared to sell phil for £145 mill if a suitable replacement is found..phil has been told of the decision #LFC

反骨古大平賣益街坊
[quote]Lfc have told Barca they are prepared to sell phil for £145 mill if a suitable replacement is found..phil has been told of the decision #LFC

反骨古大平賣益街坊

145m

反骨古大平賣益街坊

英鎊喎

反骨古大平賣益街坊

英鎊喎

160 cls
Luis Suárez will most likely not play against Argentina this Thursday. [md]
Seri的確唔係好勁,本身防守的確有缺陷,如果佢同影同時出場肯定比人爆死

但買Seri係代表一個思路,一個延續傳控嘅思路,自從大雄做主席,所有嘅中場都唔係一個controller,代表佢地冇諗過點延續傳控落去

咁講既話之前bid華拉提其實就已經代表左延續傳控思路
雖然買唔到
想要延續思路無問題,但呢個人係咪就係seri呢?

用40m買番黎博同做後備,又唔係丹呢類又後生,潛力大既
到時上唔到枱面,唔上唔落
好似ag paco咁變雞肋仲慘
再下季又多個人要清

買唔到頂級不如索性唔好買
d錢dum落古到仲實際,起碼實力有保證

雖然買唔到

再下季又多個人要清

呢句季前大把人講 去到而家好多人都話有人都買住先 高知疤狗們已經俾人撚到好迷失
古又係 一直話唔啱 100m內就搏下 而家大部分人又話快手買

雖然買唔到

再下季又多個人要清

問題係華拉提plan b點會係保連奴
岩岩睇完丹登場slow腳法嗰段片,佢嗰下rainbow做乜撚
D人根本都唔同哂,就算比你揾到沙維再世又點。戰術死。人係生,班人係岩踢咩就踢咩先最緊要

雖然買唔到

再下季又多個人要清

呢句季前大把人講 去到而家好多人都話有人都買住先 高知疤狗們已經俾人撚到好迷失
古又係 一直話唔啱 100m內就搏下 而家大部分人又話快手買

我本身對買古無意見
我覺得古係可以同小白美斯做多d短傳配合既果類球員

而且扭波突破 ,肯配合
學影帝巴話頭多一個持球點
同埋古d直線其實幾勁
可能比尼馬更適合打陣地

雖然買唔到

再下季又多個人要清

問題係華拉提plan b點會係保連奴

可能華dee想多d 防反成份掛
正如有d巴打講,依加現有好難再搵到沙白果類傳控中場,有都起晒其它豪門
不如索性買個 b2b,提高防反成份
總好過苦苦堅持用唔夠班既人腳踢番以前果套完美傳控掛
古天奴依d海鮮球皇都j

可以成場垃圾但入一球古一招就比人j到上天

丹比利都仲話可以j佢潛力,古天奴真係個人認為上限唔高,拎150m買佢只係幫利記補強
利記係大贏家,終於唔洗食粥食飯睇依件唔穩定既撚樣

求求利記,高普。你講過d咩呀。not for sell 。死撐呀
華維迪黎左 433會變4231 打得會更快 古可能岩打
但買左佢msdc 冇一個會打後備 3同1會係佢四個 但防反又好 傳控又好 出曬都係攞太大個頭 ms不防守就一定 丹我唔知 而古又唔多做之下 仲要中場打少個真係仲點防守 仲要其中一個係影
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞