[全體高層落地獄,死全家] 巴塞隆拿球迷討論區 (225)

1001 回覆
15 Like 5 Dislike
當然,如果巴塞可以改善到佢既穩定既話,佢都可以當窮人版Hazard咁用既

佢比波都幾有水準

160m世3 deal?
冇左沙維,華拉迪黎唔到,踢番傳控已經過時同不設實際,雖然你話青訓開始已經踢傳控,但係起碼而家見唔到轉會市場有邊個似沙維既人中場,就算華拉提黎到都未必完全複製到以前傳控踢法。倒不如係豐富戰術上踢法,對中下游加強控制中場能力,對強隊好似巴打所強引入體力化b2b球員中場攔截,而家既巴塞對強隊唔可以一味只係傳控,中場比起其他豪門完全唔夠黎。
我覺得唔洗執著咩433 4231既問題
平衡到就OK
平時個433都唔係跟足企位嫁啦
平衡到就OK

就係要平衡更不能買古 太大個頭了
冇左沙維,華拉迪黎唔到,踢番傳控已經過時同不設實際,雖然你話青訓開始已經踢傳控,但係起碼而家見唔到轉會市場有邊個似沙維既人中場,就算華拉提黎到都未必完全複製到以前傳控踢法。倒不如係豐富戰術上踢法,對中下游加強控制中場能力,對強隊好似巴打所強引入體力化b2b球員中場攔截,而家既巴塞對強隊唔可以一味只係傳控,中場比起其他豪門完全唔夠黎。

唔玩控傳既話麻煩第1時間踢影帝落後備先,唔係既話講咩都假

賣去比哥狗就啱哂,佢隊波差1個防中
平衡到就OK

唔買又諗唔到買邊個,只可以話尼馬俾人咁搶走左,巴高層完全冇諗過咁樣俾人一野解約金。唔買返d big name 高層都知自己會俾人彈劾,只不過係全世界都知你有2.2億一定俾人坐地起價。變相今年高層原來只係諗點樣強化返條中場線,變到同上年咁一樣,得保一個
平衡到就OK

唔買又諗唔到買邊個,只可以話尼馬俾人咁搶走左,巴高層完全冇諗過咁樣俾人一野解約金。唔買返d big name 高層都知自己會俾人彈劾,只不過係全世界都知你有2.2億一定俾人坐地起價。變相今年高層原來只係諗點樣強化返條中場線,變到同上年咁一樣,得保一個

高層就係用呢個心態囉
所以買左保
疤依加最需一個好似沙維咁既人 咁美欺先可以係危險位置拎波

至少2個,一個唔夠

至少2個,一個唔夠

本身一個已經難,仲要兩個,根本冇人取代到沙維

至少2個,一個唔夠

SERI 華拉提
有人選都無柒用

至少2個,一個唔夠

最起瑪HOLD到波有返D視野
都唔要求咁多了
會唔會最後係山神回歸

至少2個,一個唔夠

SERI 華拉提
有人選都無柒用

佢2個加埋影帝,條中防0防守
170mi would have bought us:

- Eriksen + Jorginho
- Seri + Trigueros + Roque Mesa
- Kimmich/Weigl + Thiago

But let's pay that for Coutinho.

至少2個,一個唔夠

係哂皇馬

thiago,Pogba,Varretti,Kroos,Modric

無了

Dahoud
(@DavidIbanez5):
Mendes (agent), who met with Barcelona today, says Di Maria to Barcelona is a lie.

André Gomes out maybe?
其實點樣睇古仔唔岩巴塞風格?
當然,如果巴塞可以改善到佢既穩定既話,佢都可以當窮人版Hazard咁用既

佢比波都幾有水準

160m世3 deal?

呢個我覺得值
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞