[全體高層落地獄,死全家] 巴塞隆拿球迷討論區 (225)

1001 回覆
15 Like 5 Dislike
On this day In 2010, Barcelona signed Javier Mascherano from Liverpool.
⚽️322 games
🏆17 trophies
😎1 goal

當年仲笑鳩佢黎場場食牌

馬斯
On this day In 2010, Barcelona signed Javier Mascherano from Liverpool.
⚽️322 games
😎1 goal

當年仲笑鳩佢黎場場食牌

本身貪佢長傳
⚽️322 games
😎1 goal

當年仲笑鳩佢黎場場食牌

本身貪佢長傳

本身打防中
之後改造中堅

計緊最貴定對上個10個?

對上

上年最唔掂其實只係AG同paco
Utt/ 施子呢2個好好
Dso digne本身平同後備

Dso本身唔係想後備啦 不過平個下都還好
UTT跟本就好值
Ag paco就失敗到喊
賤種執平野真係有一手 反而高價嘅就一樣柒

asensio 真係抵到痴線

對上

UTT跟本就好值

阿辛比安歷基教咪一鳩樣

對上

UTT跟本就好值

阿辛比安歷基教咪一鳩樣

Dso 黎疤幾錢?

對上

UTT跟本就好值

阿辛比安歷基教咪一鳩樣

Dso 黎疤幾錢?

3m賣出去,3.5m回收

對上

UTT跟本就好值

阿辛比安歷基教咪一鳩樣

Dso 黎疤幾錢?

蝕撚左0.5m
napoli 係咪想買

對上

UTT跟本就好值

阿辛比安歷基教咪一鳩樣

Dso 黎疤幾錢?

蝕撚左0.5m
napoli 係咪想買

UTT跟本就好值

阿辛比安歷基教咪一鳩樣

Dso 黎疤幾錢?

蝕撚左0.5m
napoli 係咪想買

3.5m 都踢得好過Ag

阿辛比安歷基教咪一鳩樣

Dso 黎疤幾錢?

蝕撚左0.5m
napoli 係咪想買

AG 話你比幾錢買我,我咪用幾多成力囉
200M喺佢身價

阿辛比安歷基教咪一鳩樣

Dso 黎疤幾錢?

蝕撚左0.5m
napoli 係咪想買

AG 話你比幾錢買我,我咪用幾多成力囉
200M喺佢身價

On9

屁馬都222
ag400m啦
AS Monaco are coming under increasing pressure from manager Leonardo Jardim to retain Thomas Lemar - Le Parisien
馬列斯
咪撚搞我地啦
馬列斯
咪撚搞我地啦

交換Ag 肯唔肯?
幾時有 BREAKING DONE DEAL
AG同DSO打唔起都有會人接,拿玻里肯出20M+,而一日有文迪斯,一日AG都唔會好賤咁賣。

相反,你睇毒撚,保連奴同華美就知肯家蝕到加埋都唔知收唔收到10m
呢3個加埋已經成95m
AG同DSO打唔起都有會人接,拿玻里肯出20M+,而一日有文迪斯,一日AG都唔會好賤咁賣。

相反,你睇毒撚,保連奴同華美就知肯家蝕到加埋都唔知收唔收到10m
呢3個加埋已經成95m

公道啲講 保就岩岩買 咁都計落去有啲唔公平

呢3個加埋已經成95m

放得走當賺左

呢3個加埋已經成95m

放得走當賺左

冇人估到毒撚會咁撚樣
華美子就唔知做乜重傷都要買 撇除佢1516球季頭個兩場力保六分
古仔同lemar基本上嚟唔到了
大家估吓膠層今晚會執幾多水貨

其實馬列斯唔ok咩

奪冠個季就ok
古仔同lemar基本上嚟唔到了
大家估吓膠層今晚會執幾多水貨

其實馬列斯唔ok咩

奪冠個季就ok

問題佢仲有幾多料剩
Bojan, the Stoke player, closes during the day his assignment to the Alavés
睇下今日簽唔簽到古天奴先

古同lemar是但黎一個就good
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞