[全體高層落地獄,死全家] 巴塞隆拿球迷討論區 (225)

1001 回覆
15 Like 5 Dislike
唔知點解我覺得早兩日話古天樂搞掂左, 但利物浦要求巴塞星期五前唔可以講野
呢個消息係真
唔知點解我覺得早兩日話古天樂搞掂左, 但利物浦要求巴塞星期五前唔可以講野
呢個消息係真

哈哈哈
呢個消息係真

RMC SPORT:
In Liverpool, they are convinced that Coutinho will not go to Barcelona.
3箭頭如果唔係reus 馬連同野兔 疤應該都好難翻身了

Barcelona have now transfer listed Andre Gomes and are willing to let the #thfc target depart on a permanent basis. [Sky Sports]
巧多功課味助牙
早又唔撚賣

咩係馬連?
(@AdriaAlbets):
‣ Coutinho remains Barcelona's priority
‣ No plan B if Coutinho doesn't arrive
Celta Vigo centre back David Costas (22) will join Barcelona B on loan. Barcelona have also secured a 10M buy-option. [@gerardromero]
molamola
聽日返學既返學
返工既返工
一月先再打J喇

molamola
聽日返學既返學
返工既返工
一月先再打J喇

咩係馬連?

咩係Marc_Cucurella
馬列斯好撚好笑
馬列斯好撚好笑

why

咩係馬連?

咩係Marc_Cucurella

Saviola打緊咩隊
Ag 躝未
Ag 躝未

尊重OK?
Ag 躝未

應該躝梗
賠率熱到辣手
Ag 躝未

尊重OK?

OK
球王肯去英超證明自己未
如果乜鳩都買唔到既話 我覺得AG留係度依然有價值
Ag 躝未

尊重OK?

垃圾
如果乜鳩都買唔到既話 我覺得AG留係度依然有價值

跌分價值?
打少過好過出條廢物
打少過好過出條廢物

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞