[LoL]英雄聯盟 S14比賽討論區(1650)

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
T1 自從打完沙特杯之後發生咗乜嘢事 五個人完全零配合 搞乜野呀
有底褲係到 O蛇識鬼玩野核咩
ZOFGK 最後一場BO5
金正均 T1 教練:「還沒有結束。」

https://www.fmkorea.com/7467602342
https://v.daum.net/v/Vk9NwW2X3N
金正均 T1 教練在4種子決定戰中誓言獲勝。
T1於12日下午5點,在首爾鐘路區的LCK Arena參加了「2024 LCK 世界總決賽(英雄聯盟全球總決賽)選拔賽」,對戰DK的3種子決定戰。在經過五局鏖戰後,最終以2-3惜敗。隨後,T1跌落至4種子決定戰,將與KT和FOX之間的勝者進行單局淘汰賽。

當天兩隊每局平均比賽時間達到40分鐘。由於這是全球總決賽選拔賽,各隊都盡量避免失誤,導致比賽時間延長。T1在取得2-1的局分優勢後,卻連續失掉4和5局,最終逆轉敗北。

賽後,金正均教練接受採訪時表示:“輸掉比賽很遺憾。我們還有一場比賽,會好好調整。”

T1將與KT和FOX之間的勝者爭奪最後的4種子名額。金教練強調:“無論哪一隊晉級,我們必須無條件獲勝。”

對於具體的失敗原因,金教練回顧道:“比賽開始時沒有按照我們的預期進行,這是很大的問題。”

金教練表示:“最近每次接受訪問時,我只能對粉絲們說抱歉。這還沒有結束。如果能進入全球總決賽,我們能展現更好的狀態。如果得到大家的支持,我們會呈現出好的表現。”‘Gumayusi’ 李珉炯則說:“我們已經更接近進入全球總決賽了。我知道粉絲們可能會感到不安。我會以必定進入全球總決賽的心態來準備選拔賽。”
廢囉
問過上路契仔完美未次次對到zeus都爆線
真係唔知T1教練團個腦係咪裝屎
第四場最尾揀隻關出嚟輸完 已經預撚咗GAME5輸鳩埋
第五場ONER咁嘅狀態叫佢玩花女 ZEUS玩黑鬼 真係ON99
睇返第2場...
T1 希維爾 賈克斯 庫奇 三隻大後期角
最尾波團戰點輸...
睇左Zofgk 組成到而家好似都冇而家咁絕望

呢半年隊野,操作冇營運冇指揮冇,連啲英都好似完全唔熟手咁,個個突然咩時候做咩野好似唔識咁,真係好撚恐怖下個態,我真係覺得唔係純粹因為版本問題,而係有心態問題
飄色勁起上嚟冇人預計到
如果姑媽因為今日而收花園,其他人麻煩收埋個骨灰位
痴線
Regional 戰神 ruler - 輸regional
LCK之王&前hle老豆 gen - lck final lose to HLE
DK老豆 T1 - 輸dk
估唔到今日仲未有人屌柒kkoma
D T1狗吠完未 乜撚無T1 lol 無人睇
2024 summer final 仲多過有你主人個年2023
原dad已經喺summer final, worlds八強四強決賽送個仔放假,後日應該又教仔
唔係佢玩唔到炸彈仔
係其他人玩唔到炸彈仔體系
想KT 係seed4 , 不過唔覺得要過到T1
千其唔好再first pick 惡魚俾perfect 大哥
Smk終於贏到牙老一次
以為copy&paste
14.18=T1 patch 點會十六郎
zeus jayce
oner xin
faker ahri
guma jinx
輸完咪贏咗個油王盃返嚟
係沙特返嚟之後柒到依家
永遠都想人注視自己咁
上輪leona無雷公咁遠開團無人跟到
今日又係咁
一齊咁多被人摸穿好正常
問題係佢地依家連自己正常水平都攞唔返出黎
攞左世冠就happy game咁續晒五條友一齊打多年唔知有咩用
真係淨係賣感情咩屌你老母
係咪你太低估pyosik個上限
有完美哥點撚樣玩野核 上半野區唔要都贏到?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞