[LoL]英雄聯盟 S14比賽討論區(1650)

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
有呀 仲有jfft 果場 一陣輸埋都唔知點算
呢套都冇人出好耐
t2又2:0max
廢事太柒我建議佢地換路打 星期六咁打可能好過今日
姑媽 MID
壽司 ADC
廢老 JUG
ON9ER SUP
K狗 TOP
上路留返壽司其實冇問題 打野搵返花生應該唔差
中路就繼續廢老啦,冇佢冇人睇 下路搵呀尺 sup平平地call up rekkles死保呀尺就夠
ZO打下路 7分鐘被人爆塔係咪
唔覺得佢好廢
2022 final game5都唔係佢做戰犯啦
係都廢老+oner+zeus做戰犯
憑咩要佢比人笑到面黃笑到而家
輸咗決賽
總會有情緒姐
相信牙老JUG會保住佢地 只要不是玩AD/SUP可以相信李相赫
講緊2024你係咁講以前係咩事
你自己話2021之後廢哂呀嘛
咪由2022講起
同埋舊年佢由playoff開始場場都有好表現
係guma走去玩埋啲咩vayne samira 點打姐
套裝得把電刀 邊到夠攻速A
電刀海妖/電刀綠雙就差唔多
BT 第2件出真係唔知有咩用
成功報牛geng 今次輪到許秀去握canyon手
傻閪
T1連贏DK咁多個Bo
又輸最關鍵既Bo
上年傻閪ruler俾人撚狗咁撚
笑撚死
生死局拎花女搞笑 完全冇撚用
有奈德麗唔pick
First pick Ashe 又係咩嚟 pick燼唔好咩
-這是史上最骯髒、最惡劣、最讓人作嘔的系列賽…直到 KT 下次出賽為止
-(DK 粉)我們是大便山之王
-FOX、KT,我不在乎你們誰贏,但你們有機會做出史上最有趣的事
-擊敗 T1 是史上最 KT 的事,但因為這是史上最 KT 的事,所以 KT 不會這樣做
他們會被 T1 高速 3-0,被虐到讓 T1 看起來腎上腺素爆表

Reddit 個個屌哂鬼 話場bo5勁低質
T1生死局Joke開
貓咪/布老母+燼
Q: 今次世界賽喺歐洲,Moham選手最期待咩呢?
Moham:大家都話歐洲啲飯唔好食,所以我想試下
這是有史以來最混亂、最惡心、最令人作嘔的一場系列賽,直到下次KT上場。
痴線 呢d真係打稻草人

邊有人discredit過 keria打線?
雖然今年可能meta影響,佢連打線都無埋

上年對家都係頂級support 黎,missing上年都幾勁

佢同ruler教仔elk on教左一年,如果world個陣 elk on>geng bot既話,咁missing整體已經係全world第2勁
懷疑冇喊平時除左 打lol就係食野
唔係佢做主角 riot等被人屌到仆街
正路係皇者劍/海妖 & 颱風箭
有暴擊、攻速 清兵線都快
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞