[LoL]英雄聯盟 S14比賽討論區(1650)

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
你提醒左DK手足買嘢
拍gay 片唯一出路
worlds可能有機會出一出,等拎到冠有skin
T1淪落到最接近入world 而唔係最接近冠軍
舊年worlds真係無敵
網吧慘啲嘅 ornn udyr ksante*2
係都睇廢老deft同廢老bdd。。。
game 1-4 blue side win
game 5 kingen red side win
今年summer truck瘟行緊s12劇本
kt仲要有三個2022 drx
呢舖真係2022世冠 >>>>>>>> 2023世冠
Peyz 戰犯級表現 lehends 同canyon 都麻麻哋 得上中兩個正常人
或者搶件 GenG Chovy 留下念
張飛放俾有心人算
買 都買 買爆
上年 worlds都入唔到
regional 食全隊資源既kaisa但成場都a唔到幾下就玩完
上年guma拎worlds 然後 唔係勁過佢?
2023最威既adc ruler都比佢打柒埋,斷golden road咁都要比你串

今年summer就一定係viper啦
而今年msi 同spring lck最勁既adc應該都重係guma
今年贏拎返上年嚟講
Guma 今日g1 g5 戰犯級別就好心理性少少睇下啦
Oner 全場隱形farm野怪都打15k dmg高過lucid
你ashe可以打10k dmg 對面MF 23k喎大佬
做geng c+g起碼有亞軍
睇吓依家似咩一pat爛泥
依個時侯就希望 Worlds Song MV 唔好係廢老做主角
星期六豬左 又要變本年最大笑話
而家t1係大家既私家雞
riot而家腳震緊
萬年亞軍,淪落到入唔到世界賽
星期六如果豬左 應該要加班改
All roads lead to me
姐係今年LCK 拎冠
開始ff DK四強了
16強出到線先算
暫時依3隊另一個tier正常都圍住黎寫storyline
我都撐花生,岩岩個weekend睇到勁感動
22年 deft
23年 Faker
24年 到花生依個老將啦
輸左仲好,可以了解下自己嘅缺點,準備下年世界賽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞