[LoL]英雄聯盟 S14比賽討論區(1650)

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
全世界搞掂
睇住佢哋邊個攞到最後兩張飛
以為個mic壞左定啞左,已經唔知幾多次一個打其他退,以前d團戰配合唔知去左邊
依樣野唔關meta事唔關bp事唔關隻英識唔識用事啦
心靈雞湯無用都無用就轉下方法啦
今日delight大哥生日都嚟睇中風對決
scout勁想返韓國搞到俾人告
星期六輸埋之後就無得再po T1呃流量
https://x.com/derake141623/status/1834207456635093344
https://x.com/derake141623/status/1834157473592451560
其實聽佢地MIC CHECK都覺得好有問題
感覺上得廢老同大家講自己搵緊機會 準備做咩可以做咩做緊咩
壽司直頭粒聲都唔出落咗個靚大
唔似會完到,根本就唔太關個一兩層皮事
RIOT捉錯用神

但一定愈換愈短時間 同MSI又有D唔同既
呢兩條片溝通都還好
因為GENG 接近贏晒,要咁比都無乜好講
AIMING係DK 既輸出環境 打單箭頭打到咁,有質疑都唔奇

PEYZ 就唔提,呢到好多FANS 實追住我黎咬
淨係有睇lck
DK T1呢兩隊成日換錯線成季打到4不像咁
換線版本遊戲理解同正對完全唔同
好似打英式桌球同美式桌球咁

選手落call換/Dive果陣你又唔知對面會做咩
癲到明明dive到上路 但比佢拖多5秒
下路炸彈人直接洗你兩層tower

睇果個更加路洗講
前面主動果隊滾得起
理解完佢地點做得起同我講一個call輸返轉頭
好撚開心
落完機見到DK #3
希望聽日來多場FOX打贏KT

愈多爆冷愈好
連續巴龍魂成隊睇戲唔入場真係好on9
但係aiming同時食好多資源
我一早講viper係最勁
拖住中風上路同隱形中路得3個人打機都可以regular第2
不過1st team有時要睇排名都冇計
之前T1 輸驚佢都講過幾次 Keria
T1 裡面佢最反1. Oner(除左上年Worlds) 2. Keria
有冇翡翠AD
我翠專精輔助
求一個同段位AD一齊升分

比人雷到無心態

臨結算彈性翠仲跌埋白金
打上路係咁
支持guma打鳩你
Ksante玩到跟屎一樣
佢近排都唔係第1次提,T1 呢個META完全唔掂
勁老表現DROP,但好彩既係見到呢兩場BO5 有向上既跡象
ZEUS老問題,比人上路GANK死無啦啦過左身

大O老師消失,ONER 其實狀態唔好會連個膽都細埋好多55波都唔去
KERIA就無晒D FUNDAMENTAL 野 只係識SUPER PLAY 1控4 1控5
O蛇星期六真係最後最後最後一次機會可唔可以復活返
SUMMER O蛇返嚟啦返嚟啦
o蛇 求求快手醒番一場先入左worlds先慢慢做gym 健腦

同埋 老鼠都無點提guma,你可以今場佢打得差 但呢一年 佢一定平均表現最好個個 唔知有乜好屌
牙老睇嚟好想入世界賽
你班仆街好唔好意思 屌你地幾個生性少少CARRY牙老得唔得呀
係生性嘅是但搵一個捐隻手畀牙老算啦
學wbg派左兩張 但t1未必上到尾班車
好睇喎 前期4人上路食壽司一路推到2塔
好過成日互farm到20分鐘 冇頭巴龍團一波營運
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞