[LoL]英雄聯盟 S14比賽討論區(1650)

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
Kingen證明了GenG也會輸掉比賽(指夏季賽常規賽DK 20比0零封GEN),Pyosik、Deft和Beryl證明了GenG也可能輸掉BO3(KT送GEN BO3首敗),而Zeka 在決賽的BO5中戰勝GEN終結了這一切。
直到 KT 下次出賽為止
咁又真係好低質下嘅 以為睇緊歐美
Faker對線未必穩贏到床哥佢地
上次主持人問佢比賽前食咗啲咩
佢講左勁多嘢食出嚟
其他人笑到仆街
Guma 上年zeri draven vayne samira ashe kaisa玩到鳩下鳩下咁又唔會提架啦
淨係記得佢隻varus
係勁嘅
為咗拎個盾擋LB
好多韓國人有樣嘢好on9
就係去邊到都要食返自己國家嘅嘢
Nidalee廢過Zyra好多
虎撲d大陸仔:「我很少用WBG打JDG來形容一場比賽」
由雷西本人玩到,雷狗本人點打。
大量其他奇形怪狀sup,其他點柒極都冇k狗咁柒喇,sup唔插眼,經常俾人中出後欄,放養ad,9成時間唔賣自己俾隊友打輸出,對面一逃避對線,就唔識打機,正傻9黎

之前仲吹到sup版廢老,歷天怪英雄海,屌你老鼠,英雄洗手盆就有份,死矮仔
花女至少可以穩定打下傷+控制
O蛇隻豹女唔通真係用E做索拉卡咩
收皮啦你
佢同lehends比我實揀keria

Aiming 大哥好完美
公道井 wbg vs jdg > dk vs t1
DK T1同其他人打都冇咁中風
佢哋兩隊對打 真係中風到仆街
沒有Q的豹女
上年轉會期
排除faker不動如山同天之驕子宙斯,最多人搶就係keria
俾連登菁英踩到地底泥
Grf已經兵分三路去worlds
Drx唔會都兵分三路去worlds掛…
畀盡得spring playoff係佢
連埋regular成個spring邊到佢
佢係咁暴斃
中路射手版本 搞到中路都膠埋一份
呢一年 Dk kt t1 對打真係中風之最
ON9ER沒有輸 DPM
T1連私家雞都食唔到
輸埋俾KT好合理
佢可能淨係計finals,Viper summer finals先勁過Peyz,其餘時間都係Peyz > all
G5 真係戰犯級表現
星期六豬左 我依世都叫佢on9er 反佢反到退役
話左佢係做前排
先唔講花生肯唔肯嚟
佢同delight兩個下年先完約
唔使ff佢地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞