[LoL]英雄聯盟 S14比賽討論區(1650)

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
唔敢再chur班選手我明 但都冇理由打成點都完全唔屌淨係獎勵教育 個仔考0分都淨係話努力左啦下次再黎咁會有用咩 攞個平衡都得掛
仲要04年
淨係識氹有撚用咩,必要時都要強勢少少喇,又唔係叫你365日都係咁,班傻9唔屌唔識醒,bang至少贏左咁多次冠先心態崩,死矮仔睇女團睇到心態崩
咁宙斯今年拎咗世界賽飛未? 今年對位贏過kiin未?
AD mid meta,冇難度
一場369鱷魚 一場呼吸fiona 兩場中期都養到肥肥白白好彩佢地自己choke
仲有人統計其實oner去上多過對面lpl jg 但就係打親2v2都輸負作用

上年李星+yone打輸aatrox加茂凱連死兩次
好彩theshy廢 對線已經爆撚左幫完都冇用 換線仲幫雞蛋ad起機
快借,俾Chovy報牛
講到鞋佬好撚廢咁
人地世界冠軍黎
只不過好似廢老咁回塘咋
中期就會瘋狂tp送
一係就為比上路發育救世
下路就比人夾爆
真係練唔到 老玩唔到AD Mid
lng問t1借廢老打worlds
中下兩個打唔到輸出
想佢坦點玩?
你班傻鳩咁鐘意吹奏kiin ,人地Chovy一場會戰打到10k輸出呀
加油啦T1
傳緊屎鳩俾edg告緊唔俾出境
doinb重出江湖ok??
唔係傳 LNG 已經出左公告
真,廢老一有操作壓力就鳩送/鳩指揮
下年幫T1 諗定陣容
最完美版本
Zeus Canyon ? Ruler/Viper Keria
平價版本
Zeus Canyon/Kanavi ? Ruler Kael
破產版本
Siwoo Kanavi ? Smash Kael
又唔係佢一個係咁
大把中路對ad中路都水土不服
最痴線係,廢老咁嘅態都要carry,但凡打野5場有一場有用都已經準備世界賽
EDG 又點撚樣
老牌戰隊逼人簽死約唔比人走
好耐冇見過t1 落後幾k 大逆轉
依家一落後係輸得仲快
咁zeus值錢在邊 就係個04年但又carry唔起?
Q:為什麽飛機沒有發揮出效果?
kkOma:其實並不是單純一個英雄的問題,而是根據其他路的英雄選擇,陣容組合會有所變化。所以我認為這更多是陣容上的問題,而不僅僅是飛機這一個英雄的問題。

我覺得星期六T1 再揀飛機然後豬驚既機率高達八成
chovy
Keria想陪佢最愛嘅新牛一齊下去啫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞