[LoL]英雄聯盟 S14比賽討論區(1650)

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
講真T1 Off season最佳選擇應該係咁
Zeus>Siwoo
Canyon>Tarzan>Kanavi>On9
Chovy >Fucker
Viper>Ruler>Guma
Keria>Kael
係隊友唔等佢
如果等埋kiin 歷史會被改寫
你算憎得遲
佢唯一抵撐嘅得上年世界賽
除左上年worlds 三年無休打親bo5都屌臭佢 堅定反o派
Chovy同Oner幾frd的
Gen換jg都換kanavi啦佢好似想同chovy打機想左好耐
打FOX關你咩事?
見到on9 load左三秒係邊個
Lehends 成日都話下年去當兵唔知係咪真 係就好大可能會換Keria
但Kiin係比Zeus適合係GENG
GENG好少打上路carry 抗壓比較多
發揮唔到Zeus嘅價值
我反而係K>O>Z
O蛇起碼有時生性下
K蛇真係搞唔掂
標準答案:Peyz咩隊友,其他人咩隊友
黑帶舊年關鍵時刻翻身保住份工
但今年仲過街老鼠過舊年
Aiming 係嘅 當年Viper 有GenG 咁嘅隊友應該都差唔多level
lb counter對面個陣
t1全部手短英冇強開戰
打陣地任lb sm 格硬衝有lilia反開leona又多控又要食mf招大
dk又有得強開
後面2句係ingame野唔關bp事
講事實姐 你睇今日就知
依家即刻轉會做 Clear 風扇
入到世界賽我已經好滿足
Kt贏過gen都輸過bro

T1手足們一齊出黎祈禱KT中風
T1 game 5 應該係想靠艾希遠距離開戰加花女單控咁打 不過一次都冇見過
https://x.com/puruwal34926/status/1834187426925093146
啱啱睇返待機室
覺得要帶O蛇睇下心理醫生
聲都唔出應該獨自emo緊
我仲好記得條友SPRING PO輸比HLE係後台喊到
佢決賽粥就否定埋佢前面啲carry
grf
今年last dance係deft 96
哥97重有一年 lehends 98未到啦
依個真 JDG放人而Canyon又去T1嘅話GEN實買Kanavi,上年已經差一步買咗,Canyon金錢攻擊搶個位返嚟
Ruler係越老越好抽
初初gen 打親rng都輸,輸到ruler俾人笑有恐狗症
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞