[LoL]英雄聯盟 S14比賽討論區(1650)

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
但壽司神經刀
Sor 咁係星期六
韓網就唔係既
但支那人就係 D花圈其實有80%都係支那人送
上年夏天屌9 Guma 冇Xayah = 垃圾AD 個架 Truck 都係支那人
仲要係T1風扇圍內夾錢
咁好多時屌guma 既位係冇道理既 (話佢淨係營業唔練角 吹水氹Fans etc)

支那人係咁 佢地D飯圈文化已經植入哂電競圈
就算都係T1 風扇 都會因為捉戰犯而互屌
有50%機會 可以等下年先屌
老場場yone 算啦
公道講 T1上次出曬奇招打KT 贏到開行
下次打KT至少係55波 睇選手狀態
唔知點解覺得宙斯去到其他隊會勁好多
點咩算,又唔係未試過
大O老師係決定T1境界嘅人 屌你老母讚左大半個summer最後柒到咁撚樣
對花生就被人摸穿底褲姐 對lucid都隱形仆你個街
Perfect 被人追住黎屌就有
Kt 上下限差距仲大過t1
1勁易排
問題其餘四件廢到2345都勁難排
其實冇左T1一樣咁多人睇
KT 過左FOX再講
話左make them believe 冇著底褲
其實多數係dk fans講
因為真係
咁快假定垃圾隊贏FOX
條友唔識坦 去到邊咪又係吸血打法
其實你留意吓佢成個季後賽都係玩得好撚柒 贏嗰啲場又好似唔關佢事 輸嗰啲場佢一定有份送
JDG可唔可以放人
T1 kanavi T1 Ruler
我想睇下去到一隊野決策唔係圍住上路轉嘅話宙斯會點
4隊爭3個位(唔計geng)
連輸三個bo5
真係發生嘅話柒到癲
話咩T1 Kiin

夠我地Thal一半勁咩
Keria Game 5錯在做埋Oner嗰份,太多事
k狗聯賽msi點joke 我平時點屌鳩佢都好

打世界賽呢種 上可以carry可以抗壓 中可以核可以提速工具人 下路可以工具人可以ad核 sup可以硬軟輔嘅版本
打lpl輔助佢嘅紅色方counterpick都好有效

o狗打bo5唔撚bp上壓力 ingame負作用帶逆風都多撚謝

5個入面問題最撚大嘅一定係oner
我敢講上輔點送點joke都好都大把人搶 ad再差都有中遊或以上嘅隊
係得oner我敢講t1唔要佢可以跟blank一齊打日本聯賽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞