[LoL]英雄聯盟 S14比賽討論區(1650)

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
We have rekkles we need rekkles
K狗都主CALL咗好耐
呢個META廢老開唔到戰 比ONER CALL都唔奇
依家最大問題係班人團戰判斷出哂事 成日有人想走 有人衝入去打
一線AD易搵過一線SUP 仲要K狗免役 調返轉唔要GUMA嘅機會仲大
成日見佢隊友係勁遠然後自己flash上去控4/5個
畫面極靚,效果極柒

大佬你玩support唔係下下打5個先叫靚play
99.9999999%自己一個脫節上去make play都係會柒

近年呢啲1打4/1打5 play淨係記得faker spring final Azir/Chovy 幾年前隻galio
K狗:係你地跟唔到姐 關我鬼事
艾希本身就唔食暴擊傷害
開到人係我本事 跟唔到係你責任
根本個死矮仔睇唔起sup位,之前勁耐先出現一場肯賣自己上去阻對面搶巴,淨係鐘意享受啲鏡頭射住自己,咁鐘意俾人射去搵O蛇射下喇
但ashe passive傷害係跟crit rate
而且佢passive係食到無盡個40%傷害

利申ashe main
Aiming 炸彈好痛架
同埋畀好多資源佢
唔似t1
最尾果下核彈畫面好靚 一野冇左7成血
其實關鍵係lucid練到樹人
中路玩ad mid先玩得順
加上而家smk識發育 (抄hle玩trist個打法)

不過有啲位操作都係麻麻地
Smk faker慣咗搵機會多過自己要保命打輸出
尋日睇返replay 兩個啲企位麻麻
但dk多坦 易啲輸出
唔使當兵喺現階段有咩用
應該五六年之後先當?
一下r好似炸咗三四千傷
唔似t1
T瘟又勾起俾DK用炸彈炸到出局嘅回憶
如果那個男人係到,每隊都驚左DK
那個男人先25歲
冇退役要打一定仲打到
搞咁多野世界賽都係工具人ad patch
唔轉好過deokdam幾百倍 仲有beryl
Keep到個陣到而家,漿豬同hle都企埋一二邊
唔使調整啦
下年都重建
炸彈仔已成dk傳統
之前deft係dk嘅時候都要玩
T1 呢個態入到去係咪都係醜多
雖則worlds meta 好唔同
rekkles 保kda情況都幾嚴重,po好左d
打hle 入巴德門個下真係跟唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞