[LoL]英雄聯盟 S14比賽討論區(1650)

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
咁呢個實呃到 應該至少係lck呃到啲中游隊1,2年
被EDG告緊
全力支持KT出線 上年睇埋廢老做四冠皇已經完夢
認真t1 kanavi scout ruler 兩叔姪後備 咁係最好
禮拜六輸咗 我係fans第一個唔係屌柒五條友係屌柒Kkoma 條垃圾 到時再一次證明呢條撚樣就係lol Phil Jackson欺世盜名 依家LoL真係唔啱呢啲老屎窟 仲要攞咁撚高人工 由亞軍變入唔到世界賽 請你條撚樣返嚟托柒咩?
Allin or nothing
Yagao?
佢吃完又唔包好, 同負累有咩分別? kiin自己負重都分分鐘仲打到優勢
佢無份BP WO
認真既 其實佢底褲唔少 但一無態就底褲都穩形
Viego 趙信 lee sin lilia 豬女 甚至上年柒到喊既vi 都玩到
但依家係乜撚都唔識玩
Keria 同宙兩個特別鍾意
因為T1 依一套幫佢地贏左太多次
成日輸D經濟 然後後期一波奇蹟團收人地皮

只可以講Meta 英佢地個個都唔撚手
D傷害計算 同埋拉扯 都唔係個一皮
春天Buff 完巴龍傷害之後 亦已經少左好多「T1又老土偷食巴龍一波GG」
如果真係入唔到世界賽,Joe哥我求下你屙煙canyon
本身份約就到2024
呢樣諗唔明
咁多隊係得T1有呢個壞習慣
連D下遊都叫到咁既情況都會賣 走佬算
(雖然都係輸)
兄弟lol 要死一齊死
亞運玩過一場坦就叫識?
個分別就係
其他人狀態唔好攞條底褲出黎都叫有野墊下底
大O老師狀態唔好會直接全裸
你老味啦 淨係返嚟煲心靈雞湯不如請五條韓妹幫佢哋按摩心情仲好
LNG.doinb
你估組亞運隊咩LPL實唔放人
未至於LJL嘅,應該都會有中游隊買
大O 依5場廢到仆街
game1 搶龍冇佢份
game2 直頭戰犯 優勢推下路2塔比人捉先有之後既下水餃結果
game3 贏都唔關佢事 係faker靚開團
game4 擺明輸佢 莉莉亞想make play單殺ziggs不成 之後放哂巴龍+龍魂
game 5 唔洗講 全場隱形人
咪害gala啦,比小虎對位gap爆既中路
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞