[LoL]英雄聯盟 S14比賽討論區(1650)

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
老d tp
成日落嚟救宙斯然後自己送埋條命
第一場揀隻夜曲出嚟鳩鳩地都知今日食得屎
你食屎啦 你點樣屌柒佢都好 佢都係全世界最值錢嗰兩條友之一
T1賽訓咁垃圾kkoma冇責任?
你應該諗下點解kiin去gen拎到fmvp
但係kt比zeus 一個bo5對位3個mvp
禮拜六 t1唔揀飛機 ban樹人 ziggs
壽司拎鬥士/射手gap爆完美哥
應該冇咩問題掛
而家係大核黎,
你睇G4下路kingen比人捉完T1包夾果波,smk一早死左得返阿明輸出
佢一個人力挽狂瀾保住自己同jg等到kingen返生tp出黎,唔係既話果波t1一早反cup左,
仲有最後一波團炸到T1成隊仆街,呢隻角拎到電/火龍魂係on9既存在
講到而家唔係出事咁
叫個死矮仔收收皮先喇,成日掛住睇女團,睇下自己點柒喇
但佢呢隻特化型啱版本咪大機會拎冠
畀十個人揀都唔會揀doran
玩jax夠打到bin傻仔咁
呢到咪一樣話佢唔識玩jax
瘋狂住上/等T1上野兄弟送頭
班友冇心打機狀態唔好打到成pat屎都淨係灌雞湯讚做得好輸左唔緊要我地加油!咁呢份工個個都做到啦屌佢老母
Ruler 同Guma 換 我覺得JDG會放人
Zeus最貴
T1想留,但真係要走應該會留唔到
Playoffs輸咗訪問Deft好似話高估咗renekton
好老實講
最尾果場佢玩黑人係柒但其實無辦法

視野輸曬
基本上除左佢之外無人探到草
比人開佢都要夾硬上去頂

畫面咪睇落好柒咁
玩坦數據又唔會靚
逆風就比人屌佢送

但唔踩出去一樣慢性自殺
pyosik有底褲鏡爪 大O老師有乜?????
攻擊箭頭上路依家冇撚哂 ZEUS勁撚值錢
我唔係好信完美哥… 上次輸成倍cs
極度懷疑DK同KT係特登輸playoff俾T1
因為反正都唔會打得贏HLE同geng
不如早啲入regional準備定
Geng先係爸爸
依個組合攞咗亞運了
咁老實講 家陣打得柒姐
佢以前係搞到啲選手真係有事 受唔住
Bang好似講過佢諗返起個幾年都仲係覺得好痛苦
佢意思係高估左個上路姐
啲草少少唔靚就寧願送俾對面食都唔自己食
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞