[LoL]英雄聯盟 S14比賽討論區(1650)

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
一個冠都冇
根本game 4已經要贏啦
仲game 5
第4場明明DK 中期送哂優勢
平哂經濟都放巴龍放小龍 勇敢D去開戰已經入左世界賽啦
本身都係咁諗 但佢G5隻波比開場都醒過下 幫唔落
唔關事
睇完呢2 SERIES 老已經唔係最大問題果個
根本係成個戰術導向亂曬 無曬方向
許秀開心 我就開心
不嬲佢地成日都嘈交 嘈完係老屋企和解
佢地上年夏天狂豬個陣 都嘈過唔少次啦
係老後尾番黎先冇咩事

依家老自己都顧唔掂自己
邊個咁得閒開解佢地
Sky 都唔係到啦
上嗰個青訓美國人 T1 Gryffin
K狗條撚樣今日唔係無啦啦兩場發神經有得走唔走係都要返轉頭累到全隊死鳩哂已經入左世界賽啦
點會 對面3隻meta另外2隻counter
其實佢依家有返狀態玩黑鬼真係好浪費
反而冇態嗰時玩穩陣啲
如果真係換人
呢個組合應該最有機
中上sup T1無可能自已放人
唔計打四弟
你自信嗰陣通常都出事
講笑姐 不過t1家陣成日會柒柒柒 迴光返照 柒柒柒
其實都證明左呢5條友唔係真係咁廢 有料係到
但咩原因成隊咁迷就得佢地自己知
唔知聽日有冇花收?
破產版本
尺好似仲有年約 反而T1 KANAVI不是夢
T1 fans驚乜 早兩個星期先3-1完KT
而且KT連FOX都未過到
咁點解kiin上年唔贏
咪證明係隊友問題
edg 都幾撚狗 咁樣玩鳩佢哋
而家啲AD真係唔掂 最好嘅後生A D就係peyz 但係都係麻麻哋 估唔到Ruler咁老今年都係打得幾好
實係琴日睇完live 心情仲未平復
DK有進攻時間壓力
防守到過左LB強勢期T1已經好難輸
仲要T1 前期有LEAD KEEP住個TEMPO 唔好比太大機會T1 贏面一定高好多
就算GNAR 打黑鬼 ID之力之下黑鬼都照LEAD經濟本身
https://x.com/sicgom_esports/status/1834187024829665290

scout睇黎係因為放假返唔到韓國而發現被EDG向法院申請左禁止出境,要EDG解除出境禁令先去到worlds
依家應該想透過輿論壓力令EDG解除禁令
無左scout LNG點打可以棄權退賽

chatgpt :
中路玩唔到小火龍
Ad玩唔到炸彈人
Jg玩唔到樹人
你教下點做bp
上個禮拜都3-1完DK喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞