[LoL]英雄聯盟 S14比賽討論區(1650)

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
完美大哥得隻鱷魚
Dk:我係你老豆
夏季賽勁咗一排 之後鳩到仆街 連堆底褲都廢撚到傻
其實是
T1 應該係最識養上路既隊
宙去到其他隊 冇得咁開心
有花生爸爸嘅照顧嘅話可能係嘅
不過有時佢發癲都冇路捉
攞完兩個冠軍就收囇火
咪會變廢 佢根本同The Shy一樣 拎完冠軍嘅The shy又係狂送
懷疑聽日完美哥比clear gap爆
可以跟blank大哥取經係日本聯賽就業識日本妹
你買壽司唔圍住上路打做乜要同自己錢過唔去
ONER點可能去唔到其他LCK隊 BLANK都呃到KT一年喇
幫手逆境make play個個都有畫面但佢送就由頭送到尾
開始想問佢係咪真係冇腦到咁
咁如果Kiin今年冠埋好難講嘅,Kiin穩定過Zeus,但sup位Keria點都係有光環最搶手
唔會 T1係最啱牙宙
/HLE
truck瘟風扇周街認其他隊dad
所謂既上限咪又係攞重資源俾佢先谷到
Deft 等等手震 黎個反向MF 大
原神瘋牛症發作
BDD獨力難支
公道講summer係佢carry T1 wor
summer佢同keria攞左個指揮權
等faker專心打線農兵先開始識贏
但呢套system 入到playoff
就愈打愈垃圾,今日直頭5個腦中風咁
佢再first pick惡魚 就抵輸
TRUCK瘟下季買個JDG雙韓組個極致全韓班吧
KANAVI識開團識AD戰士
RULER兜底能力不用多說
但K狗就格格不入了
啱啱Summer final咪勁過
係上年world peanut柒咗
正常如果T1管理層仲有腦嘅話應該係Zeus>K>Guma>On9 上路得佢同Bin兩個係攻擊型上路 超級稀有仲要免兵役 K 狗點樣屌都好 起碼可以賣吓Jersey都仲有啲操作 Guma 同On9 真係好多可以換嘅人選 你要平嘅可以Smash 貴嘅Ruler Kanavi 又得
On9er成個夏季賽我屌到已經唔撚想再理依條垃圾 工具人又玩唔掂 野核又玩唔撚掂 永遠做嘢萬人一步等隊友死咗之後先到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞