[推到完場] Apple  Event 2024 9月10日 凌晨一點 It's Glowtime.(7)

1001 回覆
8 Like 9 Dislike
整到 只不過佢地要多啲時間去整
就算有咩問題要換機都可以換到,都係要多啲時間
多幾耐視情況而定
以前就話隔2代已經爭好遠,舊機lag到用唔到
依家隔幾代都無乜分別,變相幫慳錢
想換耳機,新個air pods4好 定air pod pro 2好
建議先去apple store試下先
每個人喜好唔同
有啲人鐘意pro塞住嗰種與世隔絕感
有啲人耳道細,唔鐘意入耳式
試過再買,唔使錢的
如果買16 pro max係咪至少買512先夠用?
你係指rewrite文章個D? 似乎係on device架喎

要成篇gen出嚟就可能要用3rd party
寫email apple自己個隻都做到
呢個真係要自己試完先知
每個人耳道唔同
儲多陣錢先
$2,799 都卻步
10個有10個都iphone,但好多舊機,同非pro多
牛龜咁大成個傻閪咁
有得試,耳塞會做清潔
試完可以唔買
睇你拍片影相多唔多
我自己512用到而家一半都未用到
我有啲女仔fd 1tb比佢都唔夠用
要另外加2tb icloud
好多on9以為chatgpt = ai 整個其實當siri pass比gpt只會display返個gpt response唔會再有further process死路黎 所有demo識串黎串去答問題既全部都係用緊apple intelligence唔係gpt
牛龜咁大成個傻閪咁
其實Whatsapp都已經用左差不多30GB...仲已經無backup video
再複雜啲 即時翻譯 文章類佢自己handle唔到都要交俾百度
簡單啲講百度個llm同chatgpt質素上差好遠喎
黎緊chatgpt出5.0 百度跟唔跟得上
冇哂實體係美版,香港係雙實體,跟中國
1516pro係咪歷代最少變化既機
收起曬換個餡變16pro max
16藍綠幾靚不過好多大陸機用呢d色
想用claude多啲雖然都係無得用
呢啲每個人情況唔同
所以都係自己根據自己情況去估計
不過whatsapp本身啲相同片有壓縮
已經叫用少左位
自己影嗰啲先真係食容量
iPhone 16隻藍色好靚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞