[推到完場] Apple  Event 2024 9月10日 凌晨一點 It's Glowtime.(7)

1001 回覆
8 Like 9 Dislike
稅我明,Unlock fee係乜?

無鎖架ching
s24u得返5x optical zoom啦

Samsung都on99
無左gpt同廢左一半武功有咩分別
鎖左淨係北美sim 卡先用到
要比錢解鎖先可以用香港sim
Shot by之後edit咗幾耐先
https://x.com/7alsabe/status/1833225930330018072?s=46

中東嗰邊有press已經見到實機,係淺金色,猶豫緊要金色定白色好
英國無話貴一截, VAT+20% 剛好大約等同匯差,
只係同香港比就香港特別平
當年睇俾盲人用個功能真心好震撼開住個cam會識別面前有啲咩嘢再講返俾你聽 當年唔好講ai 圖像文字識別一般人都好少接觸 尖端科技黎 但apple從來無宣傳過
13pro年頭先換完電
又可以再戰2年
I mean 同美國比,你睇返美國16pro做緊$999,加埋NYC ~9% tax都係平好多
粒新掣方便痴漢偷拍
佢個gpt都係佢答唔到先同你掉過去 比返個答案你 demo試個d野 搵msg, check地圖都唔會用到gpt 我就覺得可有可無
faceid 同touchid 點解唔可以共存先
唔同場境有唔同應用
有哂兩樣比options 去使用唔係最好咩
Touchid唔安全,個人暈左就可被解鎖,相信唔會再有
用緊11 pro
除咗相機廢同電開始倒水,冇咩意慾換
以前好似冇咁推sharpness, 近年走火入魔咁推到勁假勁膠,反而samsung 仲自然
對相機冇要求 出16定pro好

Ching 坐左幾耐
但係佢個相機掣做到嘅嘢好單一
半按鎖定對焦、按一下拍攝 / 錄影、長按連拍 / 開相機 app,冇嘞
邊度寫用文心一言
想證實完可以死左條心換電再戰
Touchid 手汗人成日用唔到
平平哋買返上代 fade out S9
仲話要unlock fee 笑咗 吹撚到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞