[推到完場] Apple  Event 2024 9月10日 凌晨一點 It's Glowtime.(7)

1001 回覆
8 Like 9 Dislike
係咪都係冇esim
最唔明嗰啲人,成日FF螢幕下指紋辨認,FF咗咁多年,應該係時候放棄FF

10幾年前個香港都唔同啦
中港版機冇得用chatgpt 走唔到貨去南亞
應該冇乜水位
15pm個trade in 價係咪有史以黎最閪
舊年14pm 256 都有6600 今日15pm 156得4800
應該係
不過就算你嫌貴,你買前一代既s23 ultra都會比iphone好
如果係咁姐係買港版拎到海外用都用唔到chatgpt姐係唔洗返香港買
鍾意嘅咪年年換囉,有唔少人都係咁
唔想用android 機但iPhone嘅鏡頭真係毫無競爭力
今代係咪要買其他國家版本先用到Ai
我14p 256放上支那都有5600做mud9
是,要買機就去台灣買
我用 android 都覺得係,apple 嘅 facial recognition 係強嘅。

同埋個 photo album 都易啲 organize
如果真係就諗台版,或者英美
用到 不過係文心一言 唔係chatgpt
15 pm 金屬殼 熱到暖蛋咁
係咪ai同雙卡冇方法一齊有
大陸華強北
租一部當代機王去影
自己用嗰部平時唔zoom時見得下人就算

除非你一年之中成日去睇concert(租一晚好似幾百蚊?)
唔係你到時先租會抵過你年年換新機王
總之去之前上網search 年份 + 最強 + 演唱會神器 之類既揾返當年咩機最好就得

因為其實而家啲手機好搞笑
你上一年用佢黎影
佢仲係好清好好睇
下一年有新機王出黎之後
部機影出黎既野就係唔知點解會差左
所以你keep住用當代機王影就包無死
好似apple watch 有d 功能只係限美國用
將自己個人轉去其他國家版本咪用到他國ai
唔好玩呀,用一陣都熱到傻
今期個pro同pro max係咪只係電量同尺吋嘅分別

睇個compare iPhone嘅list好似一模一樣咁
你當買部相機
一部自己平時用既用iphone
去拍演唱會嗰啲另外出一部咪算囉
我自己iphone嗰邊仲係停左喺xs max
仲用得好開心
而家個鏡頭無咁突 攞上手舒服太多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞