[推到完場] Apple  Event 2024 9月10日 凌晨一點 It's Glowtime.(7)

1001 回覆
8 Like 9 Dislike
冇呃人 用百度ai
咁簡單啦。

買水貨機 用 其他地區id
用手機殼既話點用個capacitive button?
今次16 pro 舊電有冇好d?
15pro 用左一年得返89
想trade in 左佢換機
12PM
我諗住換電或者整部14PM算
部機唔係慢只不過電量差啲姐

睇一日又冇咩意思
上面話今年trade in價比起舊年賤左
無呃人
佢用既係chatgpt個技術:generative ai去令siri既理解能力升級
所以chatgpt本身係可有可無
睇定啲先一陣呢個方法唔work又冇皮幾
如果block VPN 嘅話真係買咩機都冇分別
好似之前衛星sos 因為係硬件上閹割 會寫明冇得用
4. Satellite connectivity isn't offered on iPhone models purchased in Armenia, Belarus, China mainland, Hong Kong, Macao, Kazakhstan, Kyrgyzstan, and Russia.

如果無咁寫 可能只係鎖區
詳細啲咁講
Apple自己set左個度身訂做版「chatgpt」喺自己server
然後你同個siri講野時佢會先理解你要用咩功能
然後佢就會睇你講嗰句野入面齊唔齊料去用佢個功能
唔齊會要你補充,齊就會幫你去做
本身想睇有冇apple watch ultra 3
點知gay cook轉隻色就當出新嘢
Dllm最唔撚gur係就算我買銀色都要20號先有得攞
係咪無新iPad mini?
15pro經驗係易花到仆街
仲要係錶
SE4假的
撞一撞會白左一忽
今年有冇假皮套
下年會唔會仲跌
舊電好煩 一用就倒水咁
終於出 AirPods 4 買得
iphone唔係核電?
97-89扣得好快
89卡住左有三個月無跌
Pro同pro max 除咗大mon大電之外 其他野一模一樣
cls 16個moon 仲係得60hz?
迫鳩人換pro
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞