[推到完場] Apple  Event 2024 9月10日 凌晨一點 It's Glowtime.(7)

1001 回覆
8 Like 9 Dislike
等轉會
電都唔換得!?
以為爆mon 爆後面 唔影響motherboard 就得
咁JP vs TW model 呢
個no唔同

反而android同windows既聯動真係零
Android 既tablet又係垃圾

根本如果需要用多過一部電話以外嘅電子設備
完全唔會諗android
12 pro max, 想換機因為睇演唱會影相真係好核突,但佢出到咁都唔知好唔好含淚換機
你講起Sony,屌你今年iPhone終於拍到4K120fps,不過好似仲係得主鏡頭先得,人哋三個鏡已經全部拍到
Ios 18幾時有得升?
好似係得港版同祖国版係咁,其他真係唔知
買黑色ultra 2 好定新既watch 10 jet black
sony 黑科技但講真唔爭氣
心大心細15定16pm等個零月睇下有冇鑊氣災情先
總體感覺16算係完整版15 整返好發熱 dedicate for ai 但下年係咪有ultra
如果我改 可能會叫bronze
認真iPhone 15 Pro Max夠用㗎啦 等下一代i17-21口啦
其實本身已經有好多人攞緊佢黎做助聽器
Airpods pro做助聽器個表現係好過啲過萬蚊助聽器
佢只係將民間啲usecase變返official咁解
上代唔係有輕輕提過咩
影演唱會買三星S24Ultra啦
15遲啲買唔到了
佢呢幾年都係賣緊相機
有冇邊個型號係冇咁重相機功能 重多啲AI
pixel
係一間以前steve jobs好欣賞嘅公司
已用緊 Beta
月尾可能出了
S24 ultra就得
你無聽而家啲演唱會出面會有人租s24比啲人去影相拍片咩
街舖仲有嘅
如果唔係因為Google
apple 今年都唔會玩ai

你要多啲ai 嘢
真係要轉會
無視世界潮流

60 hz 仲要賣899usd,呢下真係要讚apple 有膽識
係喎我都記得,今年官網扮新嘢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞