[推到完場] Apple  Event 2024 9月10日 凌晨一點 It's Glowtime.(7)

1001 回覆
8 Like 9 Dislike
頭先睇到啦,17號
話說提都無提過vision pro os d 野 頂佢又要等下年wwdc雖然都預左
呢個佢話係之後voice memo update
冇講新機限定好似
wifi 7暫時無咩用得著既地方router貴,又要升做2500mbps寬頻先有機會用得盡
一樣 決定等下先 睇下啲人用成點
15pm用家表示
演唱會除非超前,如果唔係開到25x 出到嚟都係好多瑕疵
Beta 仲未有gpt 不過個apple intelligence只係用siri language做鎖
已升rc
剛剛落左單Jet black
https://www.instagram.com/reel/C_tVbmlJG5T/

話說粒快門制重按係咪可以當快門掣?
唔記得左
但我又記得佢好似話遲D 會更新到直按對焦,重按快門?
頭先無認真睇
10x optical zoom真係無得鬥氣
我都買咗呢隻,但唔見有帶係靚買咗最基本既loop 膠帶
香港冇Ai用嘅話完全冇換機意慾
14 Pro仲靚靚仔仔,可以戰多幾年都得
15pm先得果5x optical, 睇演唱會用處不大

同埋我上次睇concert發覺15pm個5倍optical拍片質素好過影相
唔用就搵笨你個邏輯幾好
至於mac,ipad果啲係幾好用,但會唔會因為咁而用iphone 就因人而異。我做嘢一係出去時mac,一係用屋企用返部電腦,文件嘢全部雲端
BTW拎an同windows嚟講條友真係唔知做乜,an平板真係大部分垃圾,要講只可以拎返同一牌子
佢個快門長期好撚慢
演唱會影相根本濛硬
祖国
廣東話ai有排2026都唔知有未
sor 睇錯,pixel 9 都係128gb,都係 799,不過
Samsung係咪都係sony鏡頭?
用住 Gemini 玩下先
有cellular既野無全球保 要返當地
話時話點解美國個價平咁多

加拿大,香港,日本計返數都貴好多

英國叫近啲
所以係咪要等到收貨先知係咪made in India
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞