[推到完場] Apple  Event 2024 9月10日 凌晨一點 It's Glowtime.(7)

1001 回覆
8 Like 9 Dislike
呢個真係,15 Pro Max SIM 版將 SoC 同 SSD 擺得太近,熱撚死
講真以後除左轉機既形狀可以有好大突破之外真係多數focus係軟件野架啦
都出左十鳩幾廿代 再upgrade都係離唔開快D大D
今年又focus左係開發AI 但又一早講哂 無驚喜好正常
咁樣trade係咪會跌價一半?
都係果句,撞哂功能,根本無同時存在嘅必要
我接受到佢touch id 取代face id
接受唔到兩樣野都擺係到,勁on9
今年係最後一代pro max下年改名
Pro= 17Slim
Pro Max= 17Ultra
係,但無名指好難swipe
結論係打直呢個掣冇撚用

而普遍人都係九成九打直影相

所以呢個掣九成九都冇撚用
我上年都10月番Apple換完電 未夠一年而家已經得番88%
iPad mini 又唔出
ios 幾我覺得上左18係好左少少(少少)
同14pro比係輕
轉返touch id真係接受唔到
留俾啲傻閪指紋撚用
驚你凍
on9 買Apple Watch都用唔到GC
但中國版先係咁,你點知今代有冇改
不過cpu 講到efficient 高左20%,應該唔改設計都差好遠
Esim 都無 可以skip一代
仲諗住等ultra 3 佢竟然就咁Ultra 2轉黑色
搞到而加買ultra 2 又好似好on9 唔買又要等多年
呢個真係得啖笑
Apple ai 無咪iphone 11都用到?
ultra本身唔應該年年出新
0賣點
15 Pro or Above
唔係有 SIM 卡槽就全世界跟左邊塊底板咩?
起碼15Pro/15pro max

咁撚癲
頭先AirPod lineup大合照都覺得奇怪點解唔用白色AirPods Max
以為佢想主打金色

原來白色都冇出
Airpod 4有ANC但舊電比起3雞左一個鐘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞