[推到完場] Apple  Event 2024 9月10日 凌晨一點 It's Glowtime.(7)

1001 回覆
8 Like 9 Dislike
我仲用緊xs
有esim
我以為之後部部都有esim
我覺得而家16真係iPhone之恥
講真未見過成個發佈會一樣驚喜都冇
邊會唔關
接入open ai嗰啲全部唔開放得啦
講到明年VPN都會禁
屌你係咪試緊水溫下年加返touch id
Sorry for misunderstanding
我睇到Apple Intelligence & ChatGPT個Integration有啲亂
Faceid 有 ir 發射器同sensor,透過3d 素描你個樣黎確定身份
你開唔開燈/較光啲個mon對faceid 運作冇影響
根本冇可能
班人幾個月都未搞清楚分三層 最複雜個啲先會上gpt 基本整合機內資訊個啲全部apple自己run
得airpod 加mac已經要用iphone?我反而覺得airpod加watch 先綁得死
利申:用緊mba,準備買ipad,但唔會用iphone
部mini又可以戰多年
8年仲講緊就知佢地癲
佢地成日問點解唔可以兩樣都有
多年零件唔洗比錢? Apple 比左錢會唔加價?
真係弱撚智先會想要兩個撞功能嘅功能
iPhone 15 pm
vpn一來食電
二來你唔會想長開住個3rd party vpn
感覺好唔安全
你想要咩驚喜?
其實以前好多 s 嘅細更新都係差唔多咁鳩
屌佢好似係到玩心理戰咁
我見佢官網有個new 字
之前用x係會有時整幾次先開到,14pro打後無覺得要整幾次啦已經
原來咁勁

點解唔整埋初階3D scanner功能,又可以玩多好多嘢
定係完全兩回事嚟
年頭佢自己有講過 Apple 內部有傾緊sucession plan
邊個可以上馬 take over
我部 15 Pro Max 用咗 10 個月,battery cycle 係 86 次,可能拖到年尾至去衛訊用埋啲現金券換
加touch id 就真係apple 已死喇
你老虎減輕完又重返...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞