[推到完場] Apple  Event 2024 9月10日 凌晨一點 It's Glowtime.(7)

1001 回覆
8 Like 9 Dislike
咁點睇都係美國買最抵喎
thx bro
AirPod pro 3
唔洗開售 已經升返晒
Apple Watch 個新款不鏽鋼蝴蝶扣錶帶都幾靚。但係$2799 有啲卻步
買app 都唔係問題
Lockscreen 冇得直接開
ipad m4版既更新改變大過watch同iphone好多
46鈦s10同ultra2爭幾舊水
無見過有unlock fee
翻新機真係買得過咩 ? 好似唔係平好多 玩兩玩就壞就得不償失
睇你邊個state買 有啲state係無sales tax
官網有寫介紹喎
出年等減價換黑u2靚色
Apple 官方既翻新機接近等於全新咁濟,電一定同你換過新。其他本身爛咗既part 都一定換過哂先賣俾你。

我依加用緊翻新iPad pro,用咗幾年都好新。
你話如果先達買既話緊係不了。要買就買Apple official 翻新機。我見Apple 冇乜新意,但一代比一代貴,叫我俾咁多錢買新我就不了。仲要如果你買港版既一定mute 咗啲function。

如果唔係我部11就快冇位我都唔會諗住轉。
竟然有人咁落後仲唸unlock fee
內置siri 果part 用到
應該係用唔到要cht gpt 果part
最近去Oregon
No eSIM??
今年16 pro 同pro max 除左Mon size , spec係咪無分別? 如果係,叫買左15pro 既人情何已堪
我都係用緊11。宜家應該都係打算直接換16 pro 算
同你一樣用緊11,今年應該打算直接換16 pro 算
今年16有無得炒
你睇班高層,老到一個點,講嘢慢半拍

《中年好Apple》 定 《經典Apple 50年》 咁樣

唔知以為「助聽器」公司發佈會

點做live⋯⋯
香港版用唔用到ChatGPT?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞