[阿伯拉罕不要來] AC米蘭球迷討論區 (459)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
肯比多少少既話今季轉會就唔洗咁頭痕,永遠都係因少失大
隔離街同蛆都開季正常,點解我地會脫哂腳
因為人地有個好既教練
我地個個羅馬換人都未換掂
正常教練正常高層食返老本都唔會差得去邊
我蘭嗰班就庇護工場走出嚟
所謂嘅長遠計劃同建立體系靠紅雀真係
起完個球場 (起到既話)真係早啲賣喇唔該

呢兩、三個月真係睇到成個管理層好唔專業
方狗快撚d躝啦屌你老母
唔知佢捱唔捱到咁耐,始終要一大筆錢印象中就算今年起都要2031左右先完?
米蘭Facebook 將艾巴咸同舒夫雲巴嗰啲片key 埋一齊是米太抬舉佢
方狗同leao theo鬥緊唔知最後邊個贏 講真我撐球員多過教練
幫佢地挽鞋啫
今晚關鍵
收起佢2個羸到就有牙力
according to方狗全世界得我蘭球員要踢歐國盃所以狀態未操得起好正常
俾多d時間佢
含撚有資格咩
回緊飛啦 Leao其實都係衰對fans做手勢,比賽態度上我又唔覺得真係好差
@Gazzetta_it: Paulo Fonseca remains steadfast in his commitment to an attacking style of football, a philosophy he introduced from day one in Milan. Despite the challenging start to the season, he has no doubts about the team's ability to execute his vision. He believes that the preseason performances brought the team close to the level he desires, and he’s confident that his players are fully on board with this approach.

又幫方狗起機
紅雀
唔出都贏到
季中可以放哂兩件
又賺百幾m
其實係腦筋問題多啲,射傳扭時機唔啱
講就話2029
今晚大勝一場再講
好難像課金起之後五年點捱
其實依家有一樣嘢同以前好唔同,以前買你東,gayce,你Ben都係意甲打開,之後多咗外國買,適應係一個問題,好似chuku呢啲極端例子唔啱打呢個聯賽,除非係級數本身高,好似美隊、火化呢啲係唔會有太大問題
好心班柒頭做social media 唔好做得咁柒定係佢地想曲線引人留言笑9廢咸
最後只會落後果陣方狗死死地氣咁換番兩個出黎
佢條廢物可能入波少過力子
唔擔心,一季就番羅馬慢慢嘆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞