[阿伯拉罕不要來] AC米蘭球迷討論區 (459)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
撚帥用波叔打閘+後場玩波,都無方蛇兩邊不設防咁難睇
撚帥打嘅拉素係音樂比利+SMS
早一、兩年都仲話俾時間隻雀,冇眼睇

你做投資,都要升值架,我講到口臭,你都肯洗70m落去,點解唔搵個好啲既教練? 冇人要你搵干地呢啲焦土既,聽話既都大有人在呀,咁多過唔扑,一係就盧蛇,一係就方狗,點撚樣呀...
70m分散投資根本得啖笑
無一個身價超過30m,俾你簽到十個又點?
基金佬先係真愛
真愛就唔會賣俾紅雀
洗完同冇洗 差唔多
爭冠?有頭6下季有歐洲賽踢都唔容易啦
對中下遊先3場2分
目標應該係護級
紅雀買咁多 20m人
真係打起既其實咪又得美隊一個
一舊錢買n隻港女同all in 買一隻voo 嘅分別
呢度個個屌皇家哥,我覺得佢對得住身價
都係果句
快手炒方狗
請個正常嘅教啦
希望下場和/輸埋佢
唔差在
皮蛇回歸
痴線管理層一星期內
令阿Ben發燒停操三日, Jovic腰痛,踢出賽事名單
開季第三場, 批準方蛇教訓兩個當家球星踢落後備, 其中一個仲要傾續約
玩火玩到分分鐘鐘四個都反面
唔差在馬隊都回歸啦
咁Pav、牙達呢啲都算合格有突既
你睇其他隊都未必駛好大,只係人地轉會工作做得出色啲

以宜家陣容計,教練一定係最大問題
牙達合格
pav 暫時睇落ok 但要耐d睇
但隊波冇咩點增強過
方狗同更衣室肯定反晒面架喇
隨時都唔洗等下一場就已經要執包袱
紅雀:搞隊波唔需要燒錢
我哋燒嘅係球迷嘅耐性
阿達係Brad Pitt叫Garry買
唔係蒙卡達scout, 我唔計
Theo Hernandez to Milan TV: "Cooling break? We were two minutes in, we didn't need the cooling break. It was nothing against the team and the coach. Now we have to keep working to win all together. Rafa and I are always with the team to help".
無事無事
紅雀:方狗執包袱我要賠錢
Theo同Leao執包袱我就有錢收
紅雀不如自己依家執包袱
仲多錢
佢兩個算厚道
對於個垃圾方狗
講樣可怕既野比大家聽
牙卓仲廢撚過美斯牙
唔怕講多樣
方狗都係廢撚過皮狗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞