[阿伯拉罕不要來] AC米蘭球迷討論區 (459)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike

[center]
[center]

特殊癖好會員專區
蕭瑟的賓洲(木木梟)
盧比斯朋友隊
邦利拿BB (走數)
登入
Komova_baby(Komova / Komova(走數) )

追數區
會員:Komova ID:31354
會員:祖雲達斯 ID:31024
早場食素
呢個轉會窗真係反映好多問題

教練比皮Sir鳩,亂鳩點管理層買賣
冇一個稱職既Sporting Director,Moncada完全未夠班,Furlani肯撚定唔識傾轉會,伊巴就仲攞命,負責讀稿吸屌

上年雙馬已經話唔撚夠力,點知今年就仲衰...
再講多句,應該上年成功放東,解決左/拖延左好多問題,今年就……
深夜+閪波+低清links
一直都覺得去到某d位 你想再升級
真係要買貴少少 那怕1個50-60m既當打球員
依家再買10-20m球員 對於個陣容其實好樽頸
唯有靠教練去將呢d 半成品進化
但方蛇暫時睇落非常令人悲觀
10-20m買返黎 風險睇落好似低左
但睇返今次d 清人效率
分別只係蟹1個貴d人既 同蟹2個平d既人
所以教練先冇得慳

你唔入貴貨,就要有個掂既去tune

又要平教,又要入一埋20m左右既,其實即係倒錢落海

紅鳥條撚樣玩開美式嘢,一定唔撚識,你班管理層叫做有足球經驗就要做嘢啦,唔係請你返黎托柒未

呢啲道理,呢度成班師兄都識啦...
上年皮蛇明顯講得出要玩433,FM執比佢,係all-in完契仔比佢忤逆玩唔到落去變戰術大師

今年方蛇淨係要含,其他FM自己發揮,轉會玩到最後一星期先趕人走,借走人又淨係傾到optional clause

依家要5M+人工養多件阿含比方蛇,就算成績柒,紅鳥實比多d時間方蛇玩
諗住真係磨到一命清開po
一命巴可能反方唔會開Post
好似防中咁,如果買Ugarte咪比較合符期望
真正掃波用防中,但係幾十M邊拎到出黎
唔好話球員,我諗呢度唔少人頭兩場+轉會都攪到士氣低落
開套神木麗出黎J下,下下火先啦
Fonseca: "I don't expect people to talk well about the team when we lose: it's normal. We have to find solutions for ourselves, not because others talk."

Are you happy with Ruben Loftus-Cheek in the attacking midfield?
"I'm happy with Loftus-Cheek. His role is important."

方蛇都幾串
OFFICIAL STATEMENT: DAMIR ZUKIĆ

The Slovenian defender joins the Rossoneri on a permanent basis from ND Primorje

AC Milan can confirm that Damir Zukić has joined the Club on a permanent basis from ND Primorje.

The Slovenian defender, born in Ljubljana on 21 May 2004, will be part of the Milan Futuro squad.
講真,要保護球員都唔係咁啦,睇下邊個笑到最後
佢最近個咀有啲怪
點解好地地又去整
呢季悲觀
似唔大悲
可能我眼殘,我覺得係唇膏問題姐
不過最新嗰套好似未有中文字幕
玩到最後一日仲咁多要求

今天早上,馬體會向米蘭就你Ben提出無任何買斷條款的借用,米蘭還沒有開放這種模式,因為他們希望至少是有條件下強制買斷。

馬賽亦已經詢問了你Ben的情況,但面對馬體會同樣的問題。
除左CDK要遲半年找數, 有邊次強制買斷係傾得成

如果馬賽唔出手, 禁操三日變左白禁
其實好奇怪,呢個時候要你Ben走,就算傾得掂都買唔切人,得拉比奧一個選擇,中場一早知有咩人,想佢走就早少少擺下姿態,搞到最後幾日先話佢病,依家仲要最後一日先話有2隊有興趣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞