[阿伯拉罕不要來] AC米蘭球迷討論區 (459)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
車仔應該黎緊仲會有貨比我蘭
紅雀都係諗住拎米蘭嚟cap水同當做實驗品姐
Cap唔到水,冇成績佢頂唔到去到球場起好
定哂d野動工就好賣盤
佢咁搞隊波唔會打得好

我以為班友識波,合理消費先有最大回報,最低消費會蝕死佢,球會冇成績價值會跌
下場唔該失分
咁大命咁都執到1分

3場失6球

陸續有黎呀
下場威尼斯?

以而家個勢,真係冇可能贏
方狗季前重點表揚嘅RLC 同阿卓繼續毫無表現
真係有咩教練先會攬咩球員
卓應該冇得救了,開發唔到,哂錢貨
皮狗上季一開始都ok
契仔古力叛變之後受打擊傻左
成日兩閘入中 同落後時505
如果皮sir 有今季陣容應該唔差
中場黑又硬既fofana 同識拉後組響莫拉達都應該岩佢用
算啦 皮蛇季尾D成績咪又係同依家方狗一樣
都係嗰句 你換教練我冇意見 但唔好換件廢過本身嗰個嘅返嚟
睇完場波少少睇法:
1. 果然係食唔到素,但場面已經比想像中好,因為拉素無上場咁鐵桶,多啲位攻
2. 牙卓喺我眼中仲係無球好波
3. 柏夫大份有頭鎚亦有靚攔截,但我又唔會話佢守得好好,拉素第二球咁都比人走甩真係有責任,第一球亦疑似同T仔有誤會? 可能係防線默契不足
4. 皇家哥咪又係同卡隊一樣比人放
5. 牙含一嚟有球助攻,算係好開始,希望keep住
6. Leao 一入嚟認真mode 就追和有料。不過睇佢無乜慶祝又黑口黑面,唔知係認真定點,cooling break 方蛇講嘢佢亦特登行到好遠

btw 搞咁多嘢最尾3場2分,仲要唔係死亡賽程,紅雀方蛇係好波
想講睇入波助攻 messias 好過佢
紅雀唔係傻,唔會睇住隊波死 bla bla bla
睇見leao 入波閪面就可以預料隊波好快士氣崩潰遲早得罪晒啲功臣
唔洗好快 已經崩咗
我寧願慳返15M 要卡隊喇,一來有感情,二來有幫隊波拎冠亦穩陣過,三來一直覺得佢係比戰術玩死多過本身太廢
已經得罪咗啦
方狗夠膽搵件連熱身賽都踢唔掂嘅t仔嚟替theo
攞明係私怨啦
仲要theo傾緊續約
睇嚟方狗一日係度
Theo都唔會傾續約住
馬隊淨係搵到隻world class 閘都頂到唔知幾多件貨
➖ Torino
❌ Parma
➖ Lazio
⚽️ 5 goals scored
🥅 6 goals conceded
伊巴幾時出嚟講返兩句粗身溫乜乜乜
Ok4,摸奶達,火化都有用丫
教頭下下將條防線真空
買到VVD都死啦
牙皮以前柒幾場都識用古力逗後淨係做下欄嘢守好場波先
佢頭兩場失波失得咁難睇,今場依然兩閘壓上輸快攻
最慘蜜月期就係熱身嗰幾場
伊巴真係得9UP
仲話有錢都唔洗
牙卓係右路 攻又冇 防守又幫唔到
拎親波仲要多數甩... 踢到好似對面多左個
傳波推進都唔掂, 連回傳都成日傳失.... 點解拎messias 嚟比係因為messias 起碼可以傳到返比隊友....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞