[阿伯拉罕不要來] AC米蘭球迷討論區 (459)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
屌你老母放假
方狗3場失6球一樣既波
1週1賽都完全冇部署調整係見效
仲要全部中下遊
睇唔出佢繼續教可以變到啲咩
當然問題根源都係垃圾窮雀
真係同球迷一樣覺得搵佢老母教都入到前四
呢一刻再屌佢全部買20m人有咩意思
上季到依家都大把人話滿意轉會話我地係冠軍陣容
同埋我覺得賴同咪都好差
賴呢兩場N次自己中路帶波俾人截斷再俾人反攻
防守又紙板,三場有兩球俾人輕鬆睇定嚟傳中導致失波
你唔係防守球員都識俾啲壓力對手㗎嘛
牙mike 呢幾場同達達冇乜分別
用波唔覺好,零指揮能力,仲話想捧佢做新leader
只係有更差嘅切卓做遮醜布先冇人屌

能夠三場波就將九成主力變廢
我呀婆都做唔到,方蛇你係得嘅
咁一定係教練問題>>>>球員問題, 3場2分真係咁多年都無試過
上季成條新中場,頭三場九分
今季有埋防中都可以賴人腳
唔好咁spin 好喎
可以衰過詹狗 方狗你都幾勁下
咁我諗呢度十成人都係屌方蛇多嘅球員嚟講今季某程度上仲啱心水過上季啦
睇twitter 好似對上一次係1930年
真係傻鳩 個人設無晒
方狗係由未請已經知廢
管理層快手D抄啦
直接伊巴做教練可能仲好,冇戰術都可以用威勢令班球員打得精神d
嗰陣時我哋估計係聽話先請
同埋keep住4231兩翼主攻唔會令到leao 變廢
原來佢咁有原則,同班主力反哂面
伊巴表演切腹仲直接
一定士氣大增
表現掉班主落垃圾桶
大哥唔好玩臭自己個朵啦
無得鬥氣真係, 驚佢同球迷鬥氣堅持用方狗就大撚獲
條友做呢個角色真係好柒
知道呢道有好多ching好respect佢
但我就由蛆開始已經唔係咁鍾意佢為人
9up多個呼吸,搶口但係最後都係柒
一個志願係接替死肥佬做吸血鬼嘅人人格可以有幾好
佢而家做呢份工其實都係啱返佢個人設
今天約域在波斯尼亞觀看一場次級聯賽比賽
moneyball 搵美隊什至切我都明,起碼有過一兩季好波可以期待打起,皇家呢條撚樣其實幾時有勁過
大哥當年自己踢波果陣遇到呢d傻鳩教練,佢自己就反抬先啦
上季中鋒係豬蛇+弱域,今季女人達+咸+弱域,唔敢講大升級起碼都叫好過虐老先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞